Laima Vaikule: ja tu šodien pērc kažoku, apzinies, ka esi vecmodīga!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Dziedātāja Laima Vaikule (63) sabiedrībā ir zināma kā plaša dzīvnieku tiesību aizstāve, turklāt pati to pierāda darbos arī ar labdarību un ikdienas dzīvi, piemēram, nenēsājot īstās kažokādas.

«Nodomāju, cik gan viņa ir nemoderna un veclaicīga! Nevienu negribu nosodīt, bet, ja tu šodien pērc kažoku, apzinies, ka esi vecmodīga. Visos aspektos,» dziedātājas Laimas Vaikules komentārs par sievieti kažokā brīvdienu žurnālam «Privātā Dzīve».

Intervijā jautājot Laimai, kas vēl, viņasprāt, nepiestāv sievietēm, viņai ir savs viedoklis intervijā «PDz»: «Pēc operācijas svēru 65 kilogramus. Tas bija šausmīgi. Man svarīgi, lai apģērbs, kas man patīk, uz manis sēž ideāli. Jā, ēdiens ir bauda, taču šis kaifs ilgst vien pāris minūšu, bet tā dēļ tev vēlāk vairs nekas neder un nepiestāv. Vai tas ir tā vērts? Turklāt sieviete pēc 30 ar lieku svaru izskatās vecāka.»

Kura ķermeņa daļa jums ir visskaistākā? «Pilnīgi viss ķermenis,» pārliecināta ir Laima Vaikule. Tomēr Laima atzīst, ka reiz nespēja turēties pretī mākslīgā skaistuma piedāvājumiem: «Reiz kopā ar draudzeni kompānijas pēc aizgāju uztaisīt lūpas. Viņai viss bija O.K., bet man pēc procedūras uz lūpas uzmetās milzīgs zilums. Biju šausmās, jo drīz pēc tam bija filmēšanās. Toreiz visiem stāstīju, ka man lūpā iekoda suns. Tāpēc es ļoti baidos eksperimentēt ar savu ārieni, jo man vienmēr būs kaut kādas problēmas. Man jābūt desmit reižu uzmanīgākai nekā citiem.»

Vairāk lasi šīs nedēļās izdevumā «Privātā Dzīve».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu