Astoņus gadus vecs zēns vēlas būt dīva Lakteiša

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Nemiss ir astoņus gadus vecs zēns, kurš ir izlēmis pieņemt meiteņu tēlu un transformēties, pēc zēna vārdiem sakot, karalienē Lakteišā.

«Es nēsāju kleitas kopš 3, 4 gadu vecuma. Atceros, bērnībā man patika māsu rozā kleitas. Domāju, es sajutu sevī Lakteišu kopš dzimšanas,» video stāsta astoņus gadus vecais zēns.

Zēns par savām vēlmēm un interesi par sieviešu drēbēm pastāstījis mammai, kura viņa ziņkārību arī apmierināja, palīdzot iegādāties tērpus, parūku un atklājot dekoratīvās kosmētikas pasauli.

«Es tikai vēlos, lai mani bērni sajūt sevi. Lai izpauž sevi, kā vēlas, kamēr tas ir cienījami un kā jaukiem cilvēkiem pienākas,» situāciju apraksta Džesika, Nemisa mamma.

«Man patīk dejot un uzstāties. Man patīk pārģērbties, tas man liek justies laimīgai un novērtētai,» stāsta Nemiss, kurš, kā izrādās, arī jau ir iemācījies sev veidot meikapu. «Reiz es būšu dīva Lakteiša!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu