Ilona Brūvere: vīrieti nedrīkst dievināt

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Vīrieti nedrīkst dievināt,» tādu padomu visām sievietēm raidījumā «Starp mums runājot», kas jau rītvakar, kā ierasts, būs skatāms «STV Pirmā!», sniedz režisore Ilona Brūvere. Viņasprāt, nevajadzētu arī pārāk daudz censties savu otro pusīti izprast. «Atzīšos, jaunībā ilgus gadus es šausmīgi upurējos vīriešu labā un viņu interesēs. Es vispār nespēju vīrietim neko pateikt pretim, es tikai pratu dievināt, skatīties un klusēt. Klausīties un tikai klausīties. Un kāds bija rezultāts? Nelaimība!» savā pieredzē dalīsies Ilona. Režisore ir pārliecināta, ka visiem vīriešiem patīk sievietes, kuras kaut nedaudz, bet ir «maitas». Turpretim labas sievietes vīrieti garlaiko un pat kaitina. «Viņiem nav ko darīt ar tevi, ja tu tur visu laiku «klājies». Priekš kam viņiem! Viņam ir interesanti, ja viņš var tevi iekarot.»

Ilona neslēps, ka vairākus gadus ar sevi «strādājusi», lai spētu attiecībās būt citādāka, reizē kļūstot arī laimīgāka. «Es tagad strīdos un varu nedievināt,» raidījumā sacīs Ilona. Vaicāta, kā viņai izdevies vairāk nekā divdesmit gadus laimīgi nodzīvot kopā ar mākslinieku Arti Rutku, Ilona atklās, ka viņi vienkārši savā starpā strīdoties un tā uzturot attiecībās «spriedzīti». Ja agrāk Ilona dzīvesbiedra stāstītajā klausījusies atvērtu muti pat tad, ja tās šķitušas pilnīgas muļķības, tad šobrīd, kolīdz viņa dzirdot kādu muļķību, uzreiz reaģējot. «Es saku – kas tās par muļķībām? Ko tu tur runā?» Reizēm abu strīdi, kas sākušies nieka dēļ, izvēršoties lielākā skandālā, taču tie vienmēr, cik ātri sākušies, tik ātri arī norimstot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu