Sirsnīgi: Kimmels ar asarām acīs ēterā samīļo savu sirds operāciju pārcietušo dēliņu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

TV ekrānos mēs esam sapucēti, vienmēr smaidoši, glītās drēbēs un šķiet, ka mūsu dzīve ir tik saulaina, cik iespējams. Esam veiksminieki. Tomēr šis video parāda, ka arī slaveni TV raidījumu vadītāji un komiķi aizkadrā raud un cīnās ar likteņa pavērsieniem. Stāsts ir par populārā šovmeņa Džimija Kimmela privāto dzīvi - nesen pārdzīvota astoņus mēnešus vecā dēliņa sirds operācija. Džimijs ir gatavs publiski dalīties priekā un laimē, ka viss izdevies labi!

Džimija dēliņš Billijs ir pārcietis jau otro sirds operāciju, tā mediķi mēģina izārstēt iedzimto sirdskaiti. Pagaidām puisēna veselībai briesmas nedraud un šķiet, ka Billijs būs izķepurojies.

Šajā laimē Džimijs vēlējās dalīties publiski, nesen raidījumā ierodoties ar dēlēnu uz rokām.

«Pagājušajā nedēļā es nebiju ar jums, jo šim zēnam bija sirds operācija. Bet skatieties, viņš jūtas labi,» Kimmela balsī dzirdama liela sajūsma. Tomēr, ieturot nelielu pauzi, slavenais komiķis kļūst emocionāls: «Papiņš raud ēterā, bet Billijs ne. Tas ir neticami!»

Tālāk TV seja runā par mūsu bērnu veselību un valsts atbalstu šajā plānā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu