Arī Harija un Meganas kāzu datums pārkāpj karalisko etiķeti!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jau rakstījām par četriem noteikumiem, kurus ir pārkāpusi Lielbritānijas prinča Harija līgava, amerikāņu aktrise Megana Mārkla. Un kā izrādās, eksistē jau nākamais - izvēlētais kāzu datums!

Kā ziņots, Kensingtonas pils piektdien, 15. decembrī, laida klajā oficiālo paziņojumu par precīzu kāzu datumu. Harijs un Megana precēsies 2018. gada 19. maijā, vēstīts Kensingtonas pils oficiālajā paziņojumā. Ceremonija norisināsies Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī.

Izrādās, šīs ir pirmās karaliskās kāzas, kuras notiks nedēļas nogalē - sestdienā!

Pēc karaliskās etiķetes noteikumiem kāzas parasti tiek rīkotas darbdienās. Princis Viljams un Keita Midltone jāvārdu teica piektdienā - 29. aprīlī (2011.g.). Princese Diāna un Princis Čārlzs apprecējās 29. jūlijā, trešdienā (1981.g.). Tāpat karaliene Elizabete un princis Filips savu lielo dienu piedzīvoja otrdienā - 20. novembrī (1947.g.)

Un ir vēl kāda problēma - šā gada Anglijas kausa izcīņas futbolā finālspēle

pārbūvētajā Vemblija stadionā, kurš spēj uzņemt 90 000 skatītāju, notiks 19. maijā. Kā britu sabiedrība, kura seko līdzi gan futbolam, gan karaliskās ģimenes notikumiem, šo apvienos - nav ideju!

Pēc precībām 36 gadus vecā Megana Mārkla varētu iegūt princeses vai Saseksas hercogienes titulu.

Jau ziņots, ka Mārklas saderināšanās gredzenu dizainējis pats princis Harijs. Uz gredzena atrodas divi dimanti no princeses Diānas privātās kolekcijas, kā arī akmens no Botsvānas Republikas, kur Harijs un Megana pavadīja kopīgas brīvdienas pāris nedēļas pēc iepazīšanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu