10 iekārojamākie Holivudas vecpuiši

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Viņiem ir viss – pašpārliecinātība, talants, aizrautība, bagātība un velnišķīga daile. Tie ir viņi – Holivudas iekārojamākie vecpuiši, kuriem vai nu tā arī nekad nav izdevies atrast savu sirdsdāmu, vai arī īstā un vienīgā izrādījusies tikai īsa aizraušanās. Lai vai kā – šobrīd viņu sirdis oficiāli ir brīvas! Dāmas, laiks pamielot acis!

 
Foto: AP/Scanpix

LEONARDO DI KAPRIO (43)

«Mūžīgais vecpuisis» Leonardo visas pasaules dāmu sirdis nozaga jau tālajā 1997. gadā, kad kulta filmā «Titāniks» iejutās Džeka lomā. Viņa «kaislība» nenoliedzami ir Victoria’s Secret daiļās modeles – pērn pēc gadu ilgām attiecībām viņa ceļi šķīrās ar jau desmito «eņģeli» – simpātisko modeli Ninu Agdalu.

Foto: Vida press
 
Foto: AFP/Scanpix

ORLANDO BLŪMS (40)

Pēc šķiršanās no Mirandas Kerras 2013. gadā un Keitijas Perijas 2017. gada sākumā, Orlando jau atkal bauda brīva vīrieša statusu. Turklāt baumo, ka pēdējo attiecību šķiršanās iemesls ir bijusi Orlando neuzticība – viņš Keitiju krāpis ar šarmanto un turklāt bagāto Erinu Makkeibu.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: REUTERS/Scanpix

DŽEIKS DŽILENHOLS (37)

Dāmas, kurām patīk bārdaini vīrieši, ieraugot Džeiku Džilenholu, noteikti ģībst. Aktieris plašāku popularitāti guva skandalozajā filmā «Kuprainais kalns» un neskaitāmas reizes ierindots pasaulē pievilcīgāko un iekārojamāko vīriešu topos. Lai arī iepriekš romantiskas jūtas viņu saistījušas gan ar aktrisēm Rīzu Viterspūnu un Kirstenu Danstu, gan dziedātāju Teilori Sviftu, šobrīd viņa sirds ir brīva.

Foto: EPA/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

ZAKS EFRONS (30)

Smukulīti Zaku pasaule iepazina kā dziedošo basketbola zvaigzni Troju Boltonu «Vidusskolas mūziklā», kā arī filmā «Pludmales patruļa». Kādreizējais tīņu elks nu kļuvis par īstu muskuļu kalnu un pēc šķiršanās no modeles Semas Miro atkal ir gatavs jaunām attiecībām.

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

KRISS PAINS (37)

Šarmantais aktieris fanus priecējis tādās filmās kā «Zvaigžņu ceļš» un «Princese pret pašas gribu 2» un, protams, aizraujošajā fantastikas filmā «Brīnumsieviete», kas pirmizrādi piedzīvoja pavisam nesen – 2017. gadā. Tiesa, savu attiecību statusu viens no iekārojamākajiem Holivudas vecpuišiem labprāt tur noslēpumā, taču kvēlākie aktiera fani pamanījuši viņa aizraušanos ar modelēm un aktrisēm – viņam ir bijušas attiecības ar aktrisi Olīviju Mannu un modeli Dominiku Pīku.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: AP/Scanpix

TEILORS LOTNERS (25)

«Krēslas» sāgas Džeikoba Bleika jeb Teilora Lotnera sirds pēc kārtējās šķiršanās atkal esot brīva. Iepriekš gan viņa sirdsdāmu vidū bijušas dažādas slavenības – Teilore Svifta, Selena Gomeza, kā arī virkne simpātisku modeļu.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: EPA/Scanpix

BREDS PITS (54)

Par vienu no pagājušā gada skandalozākajām ziņām nenoliedzami kļuva Amerikas saldā pārīša – Breda Pita un Andželīnas Džolijas šķiršanās. Nu Pits bauda brīva vīrieša statusu, savukārt bulvārprese viņam piedēvē «attiecības» teju ar katru dāmu, ar ko viņš pamanās iziet sabiedrībā. Bet fani ir pārliecināti – Breds ir atradis jaunības eliksīra noslēpumu, jo ar gadiem izskatās arvien labāk!

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: REUTERS/Scanpix

DREIKS (31)

Kanādiešu reperis un aktieris Dreiks savas pielūdzējas priecē ne tikai ar burvīgu ārieni un smaidu, bet arī sirdi plosošām dziesmām. 2016.gada beigās reperis izšķīrās no dziedātājas Rianas un ātri vien atrada mierinājumu dziedātājas Dženiferas Lopesas apskāvienos. Lai arī baumo, ka viņu savaldzinājusi kāda burvīga modele, tomēr pats mūziķis šo faktu oficiāli nav apstiprinājis.

Foto: AP/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

DŽONIJS DEPS (54)

Jā, Karību jūras pirāts joprojām ir uz brīvām kājām un spilgti apliecina, ka izskatīgi vīrieši gluži kā labs vīns ar gadiem kļūst arvien šarmantāki. Nav noslēpums, ka Depa attiecību vēsture ir bijusi visai vētraina un kaislīgām attiecībām sekojušas tikpat kaislīgas šķiršanās. Pirms neilga laika aktieris izšķīrās no aktrises Amberas Hērdas, turklāt viens otru publiski vainojot gan roku palaišanā, gan krāpšanā. Jūtu uzplūdā uz rokas pirkstiem uztetovēto Amberas iesauku SLIM (slaidā) pēc šķiršanās Deps pamanījies izlabot, un nu viņu rotā uzraksts SCUM (pabira).

Foto: REUTERS/Scanpix
 
Foto: REUTERS/Scanpix

KRISS EVANS (36)

Amerikāņu aktierim Krisam Evanam lieliski piestāv visi supervaroņa tēli, taču jo īpaši populārais Kapteinis Amerika. 2017. gada sākumā kļuva zināms, ka aktieris izšķīries no savas mīļotās, aktrises Dženijas Sleitas, ar kuru bija kopā nepilnu gadu. Par šķiršanās iemeslu tika minēta nesaderība darbu grafikos – abi bijuši pārāk aizņemti ar savu karjeru attīstību, lai pievērstos viens otram.

Foto: AP/Scanpix

Savukārt televīzijas sievietēm STV Pirmā! ekrānos jūsu uzmanību noteikti saistīs vīrišķīgais vecpuisis un modelis Antonio, par kura roku un sirdi kaislīgajā realitātes šovā «Mans Antonio» ik trešdienu plkst. 21:00 cīnās 14 apburošas daiļavas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu