Paltrova atklāj, kāpēc izlēma apprecēties vēlreiz, kaut solīja nekad to nedarīt...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix, Goop

Holivudas aktrise Gvineta Paltrova jau atkal ir oficiāli aizņemta, viņas pirkstā mirdz gredzens, un drīzumā viņa taps par sievu Bredam Falkukam. Kāpēc viņa izlēma precēties vēlreiz, ja pēc šķiršanās no Krisa Martina («Coldplay» līderis) viņa nosolījās vairs to nedarīt, sakot, ka attiecībām nav nepieciešamas laulības saites papīros?...

No savu bērnu tēva Krisa Martina Gvineta oficiāli šķīrās 2014. gadā un jau pēc gada sāka attiecības ar Bredu - esošo līgavaini.

«Personīgi es, esot dzīves vidū, vairākkārt esmu mēģinājusi saprast, cik sarežģīta ir romantika mīlestībā,» viņa uzsver. «Un es izlēmu piedzīvot to vēlreiz, ne tikai tāpēc, ka esmu atradusi vīrieti, ar kuru man būt kopā, bet arī tāpēc,

ka esmu piedzīvojusi dvēseles mainīšanos,

kas iespējama intimitātē un tuvībā.»

Par savu šķiršanos Gvineta žurnālā «GOOP» runā, ka bija vajadzīgs laiks, lai viņa saprastu, ka šķiršanās nav neveiksme un viņa pati - neveiksminiece.

Šajās attiecībās Gvineta jūtas pavisam citādi, īpaši, ja runa ir par tuvību: «Es jūtos pieaugusi šajās attiecībās, kas patiesībā nav visai ērti, jo daudzas lietas nākas savstarpēji izrunāt. Iepriekš es to nedarīju. Īpaši, ja runa ir par intimitāti.»

?

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


Happy birthday, handsome

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu