Smagi slimā meitenīte no Floridas tomēr zaudē cīņā ar vēzi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Iepriekš jau ziņojām par sirdi plosošo stāstu, kas apceļojis pasauli, – Alija Pārkere savā facebook kontā bija dalījusies ar skaudriem attēliem, informējot par savu piecgadīgo meitiņu, kurai tikai 6. decembrī tika atklāta agresīva smadzeņu vēža forma, un tēvu, kurš sirgst ar smagu neiroloģisku kaiti, ziņo dailymail.co.uk.

Realitāte ir skarba, ārsti abiem Alijas tuvajiem izveseļošanos nesolīja. Diemžēl šī nedēļa ir nākusi ar sliktām ziņām, mazā Breilina Lavhona ir zaudējusi šajā cīņā. Naktī uz pirmdienu skumju skartā Floridas ģimene dalījās ar šo ziņu Facebook lapā, paziņojot, ka Breilina Lavhona nu «ir nopelnījusi savus mirdzoši rozā eņģeļu spārnus».

Par nelaimi, ārsti Alijai sola arī drīzu šķiršanos no tēva – viņam 2016. gadā tika atklāta amiotrofā laterālā skleroze (ALS), kā arī neilgi pēc tam – kaulu smadzeņu vēzis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu