TOP 5: Viņa varētu būt viņa māte jeb mīla gadus neskaita..

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saka - mīlestība ir akla. Ka mīlestība nešķiro un neskaita gadus. Iespējams, šie pāri arī to apliecina... Vai tu spētu iedomāties attiecības ar vairāk nekā divdesmit gadu starpību?

 
Foto: AP/ScanPix

Makronu pāris: Brižita un Emanuels - 25 gadi

Pirmā Francijas lēdija Brižita Makrona (64) un viņas vīrs Francijas prezidents Emanuels Makrons savas vecuma starpības dēļ ir vieni no sabiedrībā visapspriestākajiem pāriem. Sabiedrībā iesakņojušies stereotipi, ka starp vīrieti un sievieti, kura ir 25 gadus vecāka, nevar būt veselīgas un romantiskas attiecības. Sāli visam pieber vēl fakts, ka pāris iepazinās skolā, kurā piecpadsmit gadus vecais Emanuels mācījās, bet Brižita strādāja. Pāris sāka attiecības, kad Makrons bija 18 gadus vecs.

Brižita toreiz bija precējusies trīs bērnu māte, kas Emanuelu nemaz nemulsināja.

Turklāt viņas vecākā meita mācījās vienā klasē ar Emanuelu.

Vidusskolas pēdējā gadā Makrons pārcēlās uz Parīzi. Makrons atceras, ka tolaik regulāri zvanījuši viens otram, pie telefona pavadot daudzas stundas. Pēc 32 gadu kopdzīves Brižita šķīrās no vīra, pārcēlās uz Francijas galvaspilsētu, lai sāktu kopdzīvi. Kopš tā laika abi ir nešķirami. Laulības saitēm abi vienojās 2007. gadā.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Krisa Dženere un Korijs Gemblems - 25 gadi

Sešdesmit divus gadus vecā Krisa (62) ir Kardašjanu matriahāta barvede, kas apzināti gāja uz to, lai viņas meitas un viņu pašu pazītu visa pasaule. Savā vecumā viņa ir lieliskā formā, tāpēc nemaz neizskatās dīvaini, esot kopā ar savu jauno aizraušanos mūziķu menedžeri Koriju Gemblemu. Tieši šis tumšādainais skaistulis bija neatsverams palīgs Krisai brīdī, kad viņa uzzināja, ka bijušais vīrs Brūss Dženers tomēr vēlas mainīt dzimumu.

Korijs un Krisa kopā ir jau četrus gadus, un abu 25 gadu vecuma starpību abi nemaz nemanot.
Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: Vida press

Sjūzena Sarandona un Džonatans Briklins - 31 gads

Septiņdesmit vienu gadu vecā Sjūzena (71) ir ļoti kolorīta un enerģijas pilna sieviete, kurai grūti pretoties vīrietim. Aktrise oficiāli bija precējusies tikai vienu reizi ar aktieri Krisu Sarandonu. Pēc šķiršanās viņa tikās ar leģendu Deividu Boviju un režisoru Franko Amurī.

Visilgākās attiecības aktrisei bija ar aktieri Timu Robinsonu - 23 gadi.

Lai gan šķita - pāris uz mūžu, Sjūzenas liktenīgā tikšanās ar gados jauno biznesmeni Džonatanu Briklinu veica savas korekcijas. Lai gan Briklins ir 31 gadu jaunāks par Sjūzenu, abi bija kopā līdz pat 2015. gadam.

Foto: Vida press
 
Foto: Vida press

Tilda Svintone un Sandro Kopo - 18 gadi

Tilda Svintone (57) ir viena no vizuāli interesantākajām skaistulēm. Angļu izcelsmes aktrise ir ļoti īpaša, jo nav līdzīgu slavenību alejā. Arī privātā dzīve viņai ir gana interesanta - tāpat kā kino lomas. No 1989. gada līdz 2003. gadam Tildai bija nopietnas attiecības ar scenāristu Džonu Birnu, kurš ir vecāks par viņu 20 gadus. Pārim piedzima divi bērni, bet viņi tā arī neapprecējās oficiāli. Pēc šķiršanās Tilda sāka attiecības ar mākslinieku Sandro Kopu, kurš ir 18 gadus jaunāks par viņu.

Tilda paveica vēl ko traku - viņa jauno draugu aizveda uz māju, kur dzīvoja kopā ar vīru, un kādu laiku šis trijstūris mita zem viena jumta.

Aktrise šo laiku atceras kā ļoti jauku un draudzīgu.

Foto: Vida press
 
Foto: Vida press

Robina Raita un Kliments Žiro - 21 gads

Piecdesmit vienu gadu vecā Robina Raita (51) ilgus gadus bija slavenā kinoaktiera, producenta un režisora Šona Penna sieva. Tomēr pēc 14 gadus ilgušas laulības aktrise iesniedza šķiršanos un 2010. gadā bija brīva sieviete. Drīz vien simpātiskā blondīne sāka attiecības ar aktieri Benu Fosteri, kurš ir 15 gadus jaunāks par viņu. 2014. gadā abi saderinājās, tomēr pēc pāris mēnešiem izšķīrās. Šobrīd seriāla «Kāršu namiņš» zvaigzne nav viena - viņai ir jauns pielūdzējs, kurš arī viņai liek justies jaunai.

Tas ir Kliments Žiro - Saint Laurent modes nama menedžeris. Robina ir precīzi 21 gadu vecāka par savu jauno aizraušanos.
Foto: Vida press
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu