Megana, plānojot kāzas, pārkāpj britu senās tradīcijas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau atkal masu mediji raksta par amerikāņu aktrises Meganas Mārklas izgājieniem, kas pārkāpj karaliskās ģimenes etiķeti un britu tradīcijas. Tagad runa ir par viņas un prinča Harija Lielo dienu - kāzām!

19. maijs ir šā gada gaidītākā diena ja ne pasaulē, tad Eiropā noteikti, kad jau no rīta kāzu zvani skanēs princim Harijam un Meganai Mārklai. Protams, šī diena jau tagad tiek sīki un smalki plānota. Megana pati vēlas visu zināt, redzēt, pagaršot un sajust, lai viņas laimīgajā dienā viss notiktu nevainojami. Bet jau atklājas pirmās problēmas...

Lielbritānijā ir pieņemts, ka kāzās publisko runu saka sievas tēvs un līgavaiņa labākais draugs, raksta «Business Insider». Bet topošā līgava šo tradīciju pārkāpj, piesakot savu - tātad līgavas publisko runu.

Atsaucoties uz «Times», Megana vēlas pateikties visiem, īpaši vīram, par atbalstu un pacietību. Arī Harijs par to ir informēts un uzskata, ka ideja ir spīdoša! Runā plānots uzsvērt arī karalienes Elizabetes II labvēlību pret Meganu un pateicību visai karaliskajai ģimenei.

Šī nav pirmā reize, Kad Megana pārkāpj tradīcijas. Vai samērā konservatīvās karalienes Elizabetes II mērs reiz nebūs pilns?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu