Vai partnerim ir jāzina tava sociālo tīklu parole?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzticībai un atklātībai partnerattiecībās ir milzīga nozīme. Taču cik tālu ir pieņemami ielaist mīļoto savā privātajā dzīvē? Vai attiecību laikā jākļūst par vienu neatdalāmu veselumu, vai labāk tomēr saglabāt savu privāto telpu? Un kā ar sociālo tīklu kontiem – vai ir pieņemami, ka partneris zina tavu paroli un tam ir brīva pieeja visām sarakstēm?

Sarunu šovā «Starp mums runājot», kas «STV Pirmā!» ekrānos būs skatāms jau šovakar, hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne atklāj, ka bijis reiz laiks, kad abiem bijusi brīva pieeja otra sociālo tīklu profilam. Taču greizsirdības uzplūdu dēļ Katrīne esot «aizslēgusi to ciet». «Kad tev jau devīto reizi «ēd smadzeni ārā» par to, kāpēc tev kāds raksta, es vienkārši aizslēdzu ciet, lai neredz. Un tad vairs nav jautājumu,» stāsta Katrīne. Sieviete neslēpj, ka vīrs par šādu gājienu esot bijis dusmīgs un pēc pusgada arī savam sociālo tīklu kontam nomainījis paroli.

Tāpat Katrīne atklāti stāsta par kādu gadījumu, kad tomēr iegājusi Kaspara profilā un pamanījusi saraksti ar kādu meiteni, kura, neskatoties uz to, ka viņš ir precējies, izteikusi mājienus un vēlmi iepazīties. Tad Katrīne šai meitenei uzrakstījusi no sava profila, sakot, ka «nav skaisti rakstīt precētiem vīriešiem, kuriem skaidri redzi attiecību statusu», un novēlējusi veiksmi turpmākajos meklējumos. Šāda attieksme pārsteigusi jauno sievieti, kura pateikusi paldies par Katrīnes korekto komunikāciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu