Liene Greifāne: es jau uzreiz «nostādīju», kas viņam jāmaksā, un viss

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kādam vajadzētu būt līdzekļu sadalījumam ģimenē? Vai visi tēriņi ir tikai un vienīgi uz vīrieša pleciem un viņš ir galvenā pelnītāja lomā? Vai arī ģimenes «maciņš» jādala uz pusēm un katram tajā jāienes vienāda daļa? Savā pieredzē televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» dalās dziedātāja un režisore Liene Grefāne. Viņas ģimenē galvenā pelnītāja loma šobrīd ir vīram, savukārt Liene teju visu savu laiku velta studijām un bērnu audzināšanai.

«Mums bērns mācās bērnudārzā, un man ir arī auklīte, kas palīdz. Man laika strādāt tādu darbu, par kuru man maksātu, nav. Man ir pāris projekti, kurus es režisēju, bet praktiski ģimenes pavarda turētājs ir mans vīrs,» lomu sadalījumu savā ģimenē atklāj Liene. Viņa neslēpj, ka arī izdevumus par viņas studijām sedz vīrs, kurš turklāt ir liels atbalsts arī ikdienā – tā, piemēram, tieši viņš ir tas, kurš ģimenē visbiežāk gatavo ēst. «Mums kaut kā baigi labi viss sanāk – es jau uzreiz «nostādīju», kas viņam jāmaksā, un viss,» tā Liene.

Žurnāliste Alla Petropavlovska, kura šonedēļ raidījumā bija iejutusies viesvadītājas lomā, Lienei vaicāja, ko viņa attiecībās dod savam vīram. «Es nevarētu teikt, ka esmu baigi sliktā sieva – pirmkārt, es viņu ļoti mīlu un ļauju viņam lidot. Mēs divi esam diezgan mākslinieciski prāti, bet viņam gan vairāk šobrīd jādomā, kā pelnīt. «Es arī visu mūžu esmu bijusi pelnītāja, taču šobrīd ir tāds posms, ka nevaru atļauties strādāt laika trūkuma dēļ,» raidījumā atklāj Liene, piebilstot, ka tieši vīrs ir bijis tas, kurš pirmais viņā iemīlējies, tāpēc jebkurā gadījumā viņa droši vien ir tā, kura emocionāli vairāk viņam sniedz. «Vīriešiem jau patīk tādas trakas, kuras nevar savaldīt un ar kurām visu laiku ir interesanti kopā.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu