Pēdējās minūtes idejas Valentīna dienas scenārijam

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Rīt jau Valentīna diena, bet joprojām nezini, ko varētu pasākt?... Lūk, ašās idejas, ko uz ātru roku var noorganizēt savam mīļotajam par pārsteigumu. Turklāt tas necik daudz tev neizmaksās....

 
Foto: Depositphotos.com

Kopīga vanna

Uzaicini savu otro pusīti uz randiņu vannā! Iepriekš sagatavo kādu patīkamu vannas sāli vai klasiskas vannas putas, sveces, mūziku, un tiecieties konkrētā pulksteņa laikā vannā. Vannā var kaisīt arī rožlapiņas, bet interesanta ideja šķiet arī citrusu vanna!

Sagatavo arī ledus spaini šampanietim - un neaizmirsti paspēlēties ar ledus gabaliņiem uz partnera ādas. Pēc vannas varat turpināt randiņu ar masāžu...

 
Foto: Depositphotos.com

Kino nakts

Klasika, bet tas ir patiesībā tik jauki - ieritināties otra azotē, apsegties ar mīkstu pledu un baudīt labu filmu. Ieteikums gan jau iepriekš izlemt, kādu skatīsieties. Tāpat nodrošinieties ar gardām uzkodām un dzērieniem, ko varat baudīt visa kino vakara garumā. Bet nav slikta ideja arī pasūtīt picu - tikai jārēķinās, ka Valentīna diena var likt ilgāk pasūtījumu gaidīt.

Lai kino nakts būtu neparastāka, var arī pārsteigt otru ar aizlienēta projektora ekrāna izkāršanu visas sienas garumā vai arī kino skatīšanos neierastā vidē - nevis uz dīvāna viesistabā, bet guļamistabā.

 

#mondays #dinner #movienight #loves #justustwo

A post shared by Larissa Ferns (@ohrissyeah) on

 
Foto: Depositphotos.com

Mājās gatavotas delikateses

Parasti lielākie Valentīna dienas izdevumi ir maltīte restorānā; ja gribat ietaupīt - gatavojiet ēdienu mājās un dariet to kopā.

Bernards Šovs ir teicis, ka nav grēcīgākas mīlestības kā mīlestība pret ēdienu, tad nu atļaujieties tapt izvirtuši un pagatavojiet ko absolūti īpašu, ko baudīsiet tikai jūs abi!

 
Foto: Depositphotos.com

Spēļu nakts

Spēles vienmēr ir laba ideja. Tās var būt ļoti bērnišķīgas (Cirks, riču-raču) vai gluži pretēji - stratēģiski nopietnas (Monopols). Protams, mēs iesakām izvēlēties ko pikantāku - metamo kauliņu ar pozām, erotisko uzdevumu kartīšu spēli vai vienkārši Cūkas uz izģērbšanos!

 
Foto: Depositphotos.com

Mājas fitness

Sarunājiet tikties kopīgā mājas treniņā. Izvēlieties sev abiem tīkamāko sporta veidu un sagatavojieties. Ja trūkst pārliecības par savu spēju vadīt nodarbību - ir atrodamas neskaitāmas treniņu programmas interneta vietnēs. Iesakām izaicināt partneri un izvēlēties ko pretēji ierastajam, piemēram, svarcēlājam īpašs piedzīvojums var būt joga vai pilates!

Raksts no TVNET arhīva. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu