Gorjučko par «līšanu» otra telefonā: «Tur vienmēr kaut kas atradīsies»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavisam sievišķīga diskusija par noslēpumiem un to, vai partnerim ir jāzina mobilā tālruņa parole, šovakar raisīsies «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot». Raidījuma vadītājs Valdis Melderis neslēps, ka viņa mobilais telefons ir aprīkots ar drošības kodu un to zina vienīgi viņš pats.

Savukārt aktrise Evija Skulte bilst, ka viņai nekad nav bijusi vēlme «ielīst» kāda cita telefonā, bet viņas pašas tālrunis ar paroli aprīkots tikai pēdējos pāris gadus un tikai tāpēc, lai tā nozaudēšanas gadījumā kāds svešs nevarētu tikt klāt tā saturam.

«Tie cilvēki, ar kuriem esmu bijusi kopā, nekad nav radījuši sajūtu, ka man vajadzētu to darīt. Man nav bijusi šī sajūta, ka mani krāpj, lai es mēģinātu to pārbaudīt,» tā Evija.

Raidījuma vadītāja Grēta Gorjučko atzīst, ka jautājums nav par to, ir telefonam parole vai nav, bet gan par «līšanu» otra telefonā. «Nevajag tur līst. Ja es kaut kādā dzīves periodā esmu to darījusi savas «uzkurbulēšanās» dēļ,

es varu teikt, ka tas nav jādara, jo tur nekad nekas labs nebūs. Tur vienmēr kaut kas atradīsies. Ja tu meklē, tad atradīsi.»
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu