Vai var pieburt un atburt mīļoto? (30)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Negribu runāt par pieburšanas anatomiju, jo to galīgi nepārzinu. Tas ir rituāls, kas miglā tīts, apvīts ar teiksmām. Tas ir kaut kas tāds, kas nāk no pašām sievišķības dzīlēm. Tāpēc atbaida.

"Ko jaunavas vispār var sapņot, gvelzt un murgot par mīlestību! Ko viņas zina par to, ja vēl nav apjautušas sevī sievieti – tik skaistu un tik grēcīgu?" – tā esmu dzirdējusi runājam vīrieti.

Vīrietis alkst izbaudīt pieburšanu

Reiz sarunā ar kādu paziņu – vīrieti – šausminājos, ka ir tādas sievietes, kas mēdz noskatīt, iebarot un noburt vīrieti. Un tad šis ir kā paralizēts. Pilda šīs sievietes gribu. Nevienu citu sievišķi mīlēt vairs negrib, tikai to, kas viņu ir piebūrusi, nobūrusi, apbūrusi...

"Kā tā drīkst – iegrožot cilvēka brīvo gibu, izvēles tiesības?!" toreiz neviltotā sašutumā klāstīju es (man bija tikai 20 gadu, vēl naivs vecums). Par pārsteigumu man vīrietis tikai smaidīja vien. Es vēl vairāk sašutusi izmetu: "Nezin kā justos tu pats, ja tevi kāda būtu iebarojusi." Viņš, joprojām smaidīdams, viltīgi acīm zaigojot, man teica: "Nu lai pamēģina!"

Sapratu, ka velti uztraucos. Tas, kas liekas nepareizi, nelietīgi un ļauni tikumīgām jaunavām, tas... tieši tas vīriešus intriģē, valdzina un vilina. Vārdu sakot – katram normālam vecim gribas uz savas ādas izjust to, kā viņu iekāro, kā par viņu cīnās, kā iebaro, kā dāmas gatavas cita citai vai acis izskrāpēt tikai un vienīgi viņa dēļ.

Laikam gan vairākumā gadījumu vīrietim daudz pievilcīgāka par to (nu, romānos aprakstīto romantisko mīlu un nevainību – jaunavību) liekas seksuālā atkarība no pieredzējušas sievietes. Viņš alkst to izbaudīt. Vai viņi abi kopā būs laimīgi? Viņa – droši vien, vismaz uz laiku. Vēlāk būs cits objekts (varbūt). Vīrietis? Ja ņem vērā, ka daudzi vīrieši tagad nudien līdzinās nevainīgām meitenēm, kas vēlas, lai viņus iekaro, appuišo, apčubina, tad... pieredzējušas sievietes – mednieces – tādiem ir kā radītas. Šādi vīrieši pieburšanai, visticamāk, nemaz nepretojas. Iespējams, tas ir rakstura vājums kā nepareizas audzināšanas sekas. Iedīgļi meklējami jau bērnībā, attiecībās ar vecākiem. Bet varbūt arī ne. Vīrietis gluži vienkārši pēc dabas ir bezbailīgs eksperimentētājs. Vīrietis gluži vienkārši vēlas iziet apmācības kursu (bez maksas) pie pieredzējušas sievietes, lai pēc tam (briedumā) atkal spētu iekārot un iekarot jaunavas.

Manu vīru piebūra...

Manai draudzenei aiz muguras bija veiksmīgas laulības desmit gadi, divi kopīgi bērni, kad atklājās – vīram ir mīļākā. Kamēr mana draudzene cītīgi bija studējusi, regulāri no provinces mazpilsētiņas mērojot ceļu uz augstskolu Rīgā, vīrs nebija laiku tērējis velti. Ko tikai nelaimīgā sieva nedarīja, lai liktu vīram atjēgties. Dzina projām, sauca atpakaļ, aizslēdza dzīvokļa durvis un nelaida vīru mājās. Bet viņš izlauza durvis. Viņa atteicās kāpt vienā gultā ar vīru, kas bija kļuvis impotents... Viņš sieviņu guldīja sev blakus... ar varu. Un vienlaikus sākumā pa kluso, bet pēc tam arvien atklātāk šļūca ar mīļāko – izlutinātu bezbērnu dāmīti, izsmalcinātu, kaprīzu, smuku. Izmisumā sieva devās pēc padoma pie zīlnieces. Atklājās, ka vīrs esot piebarots. Nezinu, vai mana draudzene veica kādas maģiskas pretdarbības, taču viss beidzās ar laulības šķiršanu. Vīrs ar mīļāko nu ir precēti un dzīvo laimīgi jau 25 gadus. Bijusī sieva pēc šķiršanās kopā ar bērniem pārcēlās uz dzīvi citā pilsētā. Bērni ir izauguši. Sieviete nomainījusi vairākus mīļākos, taču neviens viņai nelikās tik burvīgs kā bijušas vīrs. Viņa otrreiz neapprecējās, ir viena. Ar bijušo vīru un kopīgo bērnu tēvu tagad satiek labi – kā brālis ar māsu.

Cik gan stāstu nav nācies klausīties šim stāstam līdzīgus! Tādi stāsti – par vīra pieburšanu, aizvilināšanu, iebarošanu – ir ik uz soļa. Paši vīrieši gan par šādām situācijām žēloties nemēdz. Žēlojas viņu sievas. Var jau saprast. Likās – bija viss, bet nu vairs nav nekā. Bija mīla, ģimene, mājas, kopīga dzīve, bērni, kopīgs prieks un bēdas, kopīgi rīti un vakari, kopīgi svētki... Visskumjāk ir palikt vienai ar bērniem svētkos, zinot, ka mīļotais kaut kur izklaidējas kopā ar to tur... rrrraganu. (Trīsreiz jāspļauj pār kreiso plecu!) n

Turpmāk vēl.

PADOMI

• Noskaidrojiet, kas tieši jūsu vīram patīk šajā sievietē. Mācieties no šīs sievietes! Izstudējiet viņas ārieni, uzvedību. Nekopējiet šo sievieti, taču – pilnveidojiet sevi!

• Nenorakstiet visu uz netīro seksu (kas nemaz nav netīrs). Iespējams, ka vaina meklējama pavisam citur. Piemēram, atmosfērā, kāda valda ģimenē, psiholoģisko attiecību niansēs. Tātad – jāmainās uz augšu!

• Ja nu tomēr pie visa vainojams sekss (par laimi!). Saudzīgi iztaujājiet vīru, ko tādu pieprot mīļākā un ko neprotat jūs pati. Iespējams, ka vaina ir tikai tehnikā. Tas ir labojams mācoties (kaut vai no seksfilmām).

• Varbūt tas ir jūsu un vīra liktenis? Varbūt nekas nav jāmaina? Varbūt jūs pati satiksiet citu vīrieti, kas jūs mīlēs daudz patiesāk, kaislīgāk? Varbūt pašreizējā ģimenes drāma sevī slēpj nākotnes laimes iedīgļus?

• Nedomājiet, ka jums palīdzēs tievēšana. Sievišķīgas formas vēl nekad nevienai nav traucējušas, drīzāk tās palīdz iekarot vīrieti. Taču svarīgi, vai sieviete prot seksīgi izcelt savus apaļumus. Nav nekā briesmīgāka par resnu un nevīžīgu, nolaidušos sievieti.

• Bet ja nu vīram nekādas mīļākās vispār nav? Ja nu tā pastāv tikai jūsu greizsirdībā? Varbūt jūs neesat pietiekami izpētījusi sava vīra psiholoģiju. Varbūt... labāk nemaz neuzsākt sarunu ar viņu par it kā esošo mīļāko. Domas, kā zināms, mēdz materializēties.

Komentāri (30)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu