Mārkla pauž atbalstu #MeToo. Vai atkal etiķetes pārkāpums?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu aktrise, prinča Harija līgava Megana Mārkla ir dedzīga feministe, kura neslēpj, ka savos vienpadsmit gados saskārās ar seksismu, filmējoties kādā reklāmā. Tagad, izmantojot savas iespējas un karaliskās ģimenes platformu, viņa runā skaļi par sieviešu tiesībām.

Karaliskā fonda forumā vēl piedalījās Keita Midltone un prinči Harijs un Viljams. Abi pāri publiski apsprieda dažādas sociālas tēmas un pasaules sabiedrības problēmas. Megana Mārkla izcēla sieviešu tiesību jautājumu, aicinot sievietes pievērst uzmanību savām tiesībām un #MeToo kustībai.

Ja atminamies, vēl nesen Kembridžas hercogiene Keita Midltone piedzīvoja sabiedrības neizpratni sociālajā vidē par savu tumši zaļās vakarkleitas izvēli British Awards ceremonijā, kur visas aktrises solidarizējās ģērbties melnā. Toreiz to skaidrojām ar to, ka karaliskās ģimenes pārstāvji nedrīkst sludināt kādu politisku kustību vai sociālu aktivitāti.

Megana to dara. iespējams, tas, ka viņa vēl nav precējusies ar Hariju, ļauj viņai piedot šo soli.

«Es domāju, nav pateicīgāka laika, kad mēs redzam līdzās tik daudz kampaņu - tādas kā Me Too un Time`s up,

lai turpinātu izgaismot sieviešu bezspēcību. Cilvēkiem viņas ir jāatbalsta, tajā skaitā arī vīriešiem.

Tas ir īpaši no svara,» runā Megana Mārkla.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu