Pirmo sliktāko randiņu stāsti no dzīves jeb, kad saka «zeme atveries»!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Cilvēki ir ļoti dažādi - tāpat kā tas, ko viņi meklē attiecībās, vai tas būtu tiešsaistē vai jebkur citur. Latvijā izveidotā iepazīšanās aplikācija «Mint» nesen lūdza savus lietotājus iesūtīt dažādus randiņu stāstus. Mēs esam saņēmuši sliktāko pirmo tiešsaistes randiņu no dažādām valstīm apkopojumu. Pirmais randiņš ir kā solījums un noslēpums. Bet ir tik daudz, kas var noiet greizi.

 
Foto: Depositphotos.com

Viņa bija viesojusies manā dzīvoklī jau pirms tam

Aizgāju uz randiņu ar ļoti smuku meiču, un diezgan ātri mēs vienojāmies turpināt vakaru pie manis mājās. Man ir diezgan foršs dzīvoklis, ko dalu ar brāli, kurš tovakar nebija mājās.

Kad atnācām pie manis, meitene uzreiz kļuva pavisam jocīga un klusa, atrunājās ar kaut kādu dīvainu iemeslu un aizgāja prom. Uz manām ziņām viņa neatbildēja vairākas dienas, līdz atsūtīja pavisam niknu tekstu, ka esmu riebeklis un neesmu pelnījis satikties ar tik jauku meiteni kā viņa.

Pēc diezgan aktīvas ziņapmaiņas es beidzot sapratu, kas bija noticis.

Mans bračka bija šo pašu meiču saticis bārā pilnīgā pālī un atvedis sev līdzi.

Kad viņa atcerējās, ka ir jau bijusi šajā dzīvoklī, viņa domāja, ka ir pavadījusi nakti ar mani un es viņu neatceros - par to arī kļuva nikna. Tas, ka viņa neatceras «mani», viņu neuztrauca vispār nemaz...

 
Foto: Depositphotos.com

Mūsu randiņu izjauca viņa bijušās

Mēs satikāmies viņa mīļākajā bārā. Man tas šķita ok, jo viņš varēja justies atraisītāk, bet… Tur bija divas viņa bijušās draudzenes,

un viņas nevilcinājās apsēsties pie mūsu galdiņa.

Viņas mani apbēra ar daudziem ļoti intīmiem jautājumiem, bet mans puisis smaidot tajā nolūkojās un nešķita ne nieka satraukts. Visdīvainākais pirmais randiņš, kāds man ir bijis.

 

Viņa neizskatījās kā bildēs. Jo tā nemaz nebija viņa

Vairākas nedēļas Mint sarunājos ar pievilcīgu meiteni un mēģināju viņu pierunāt satikties, bet viņai nekad nebija laika. Tas tikai iekvēlināja manu interesi, tāpēc biju uzstājīgs - līdz beidzot viņa piekrita.

Kad viņu satiku, biju patiešām pārsteigts, jo viņa izskatījās pavisam citādi nekā bildēs - ieskaitot matu krāsu, seju, visu, visu.

Kad viņai diezgan tieši pajautāju par profila bildēm, viņa bija pavisam izvairīga. Vēlāk kļuva skaidrs, ka viņa arī nemaz neatceras mūsu iepriekšējās sarunas.

Galu galā viņa atzinās, ka ir atnākusi uz randiņu draudzenes vietā - kura nejauši sarunājusi divus randiņus vienlaikus.

Iespējams, ka es būtu bijis pavisam sašutis, ja vien pēc šīs atklāsmes meitene, kura atnāca uz randiņu, neizrādītos interesanta sarunu biedrene - mēs pat vēlāk satikāmies vēl dažas reizes.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Tas zvērs mani gandrīz nobeidza

Izmantoju tiešsaistes aplikācijas vienas nakts sakariem un nekad to neslēpju.

Sarakstījos ar vienu meiču, viņa meklēja tieši to pašu, tā nu es devos ciemos. Viss bija pavisam forši, dzērām vīnu un skūpstījāmies, bet te man acīs sāka riesties asaras. Nu ok, gadās… Pēc desmit minūtēm jutu, ka man paliek arvien grūtāk elpot… Un man pieleca.

Aizžņaugtā balsī pajautāju, vai viņai ir kaķi. Viņa pasmaidīja un teica - jā, veseli divi. Man nebija līdzi pretalerģijas zāļu, tāpēc devos lēnā un mokošā ceļā uz aptieku.

Nākamreiz noteikti īrēšu viesnīcu.

 
Foto: Depositphotos.com

Viņš sabojāja manas labākās kurpes

Es pati reizēm iedzeru pāris dzērienus, tāpēc neko daudz nedomāju, kad džeks, ar kuru aizgāju uz randiņu, pasūtīja pudeli mājas vīna. Mazliet samulsu, ka tad, kad es biju izdzērusi vienu glāzi, viņš bija iztukšojis pudeli un pasūtījis nākamo - bet nu mazums, uztraukums vai kas.

Tālāk viss risinājās diezgan strauji - viņš ļoti ātri pilnīgi sadzērās un sāka flirtēt ar viesmīli. Es pasūtīju taksi un taisījos iet prom, bet viņš uzstāja, ka pavadīs mani līdz mašīnai.

Mēs izgājām no bāra, un viņam uzreiz kļuva ļoti slikti… uz manām visdārgākajām kurpēm.

Sasodīts, es par tām biju iztērējusi savu Ziemassvētku prēmiju.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Meitene ratiņkrēslā mani skaļi izlamāja restorānā

Čatoju ar meiteni, kura man teica, ka nekad nav bijusi īstā randiņā jaukā restorānā. Lai gan nebiju īpaši ieinteresēts ar viņu iepazīties, nolēmu uzaicināt viņu uz restorānu - kādreiz taču ir arī jāēd.

Es viņu gaidīju uz ielas pie restorāna, kad sajutu, ka kāds uz mani skatās no lejas - tā bija viņa, ratiņkrēslā. Domāju, ka būtu viņu vedis uz restorānu, arī ja būtu zinājis, bet neuzskatu, ka ir jauki to nepateikt. Un, nē, nedomāju, ka tāpēc esmu slikts cilvēks.

Mēs vienalga gājām uz restorānu un ieturējām gardas vakariņas. Pēc divām glāzēm vīna viņa sāka izteikt mājienus par vakara turpinājumu, bet es pateicu, ka neesmu ieinteresēts. Viņa reāli sadusmojās un pilnā balsī sāka mani apvainot, ka esmu riebeklis un slikti izturos, jo viņa ir invalīde.

Apkārtējie cilvēki sāka mani kaunināt… Nekad dzīvē neesmu bijis tik neērtā situācijā.
 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Randiņš ar precētu vīrieti izvērtās negaidīti

Mums ar puisi ir brīvas attiecības, tāpēc, kad Mint precēts vīrietis mani uzaicināja uz randiņu, man šķita, ka tas būs jauki.

Līdz mirklim, kad izrādījās, ka strādāju kopā ar viņa sievu… Mēs pat sēžam vienā kabinetā.

Mēs no sirds izsmējāmies un vienojāmies, ka tas ir mazliet par traku, lai ko turpinātu.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Atbrīvo skapi, labi?

Es ilgi čatoju ar superskaistu meiteni no dzimtās pilsētas, kura studēja ārzemēs. Man viņa patiešām iepatikās.

Tādēļ biju ļoti priecīgs, kad viņa pateica, ka brauc mājās uz nedēļu. Un atbrauca, bet ne pie savas ģimenes, kā es to biju domājis, bet pie manis… Viņa ievācās, neko nejautājot, pārkārtoja manu dzīvokli pēc sava prāta un jutās kā mājās - pat uzaicināja mammu vakariņās.

Pēc nedēļas, kad viņai bija jābrauc prom, mums bija traki emocionāla un smaga šķiršanās. Un es joprojām neaicinu meitenes pie sevis pirmajā randiņā.

Jums ir kādi neticami, romantiski, aizraujoši vai pat biedējoši tiešsaistes iepazīšanās stāsti?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu