7 «aklo randiņu» stāsti: likteņa veiksmes un katastrofas, kas pārauga kaislē!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šie 7 pasaulslavenie pāri ir iepazinušies tik klasiski un banāli, cik vien iespējams, - aklajos randiņos. Un tomēr nemaz tik naivi tie nav bijuši - ir bijusi gan uguņu spļaušana, gan arī flirts, kas pārvērtās par krāpšanu...

 
Foto: EPA/Scanpix

Princis Harijs un aktrise Megana Mārkla

Jau pirmajā oficiālajā intervijā pēc publiskās ziņas par prinča Harija un amerikāņu aktrises Meganas Mārklas saderināšanos abi atzina, ka satikšanās bijusi īsta veiksmes spēle. «Tas bija aklais randiņš, ko noorganizēja draugi,» stāstīja Megana. Faktu vēl romantiskāku padarīja prinča Harija piebilde: «Biju patīkami pārsteigts, kad, ieejot istabā, ieraudzīju viņu.»

Un vislielāko paldies var teikt prinča Harija bērnu dienu draudzenei Violetai fon Vestenholcai, kura strādā par sabiedrisko attiecību direktori modes zīmolā «Ralph Lauren». Tieši saistībā ar darbu Violeta iepazina aktrisi Meganu Mārklu, ko tad nejauši piespēlēja princim Harijam.

Īsāk sakot, cerams, ka Violeta 19. maija kāzu dienā sēdēs goda vietā!

Foto: AP/ScanPix
Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Modele Žizele Bundhena un futbolists Toms Bradijs

Būsiet pārsteigti par šā sapņu pāra satikšanās stāstu! Izrādās, tikai nedēļu pēc šķiršanās no draudzenes, aktrises Bridžitas Mojnahanas, Toms Bradijs paklausījis drauga ieteikumam un devies uz randiņu ar kaut kādu supermodeli. «Draugs teica, ka zinot meiteni manā gaumē,» Toms atceras izdevumā «Details Magazine». Kopš 2006. gada randiņa abi ir saskanīgi kopā un laulībā jau dzimuši trīs bērni!

Foto: AP/ScanPix
Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktieri Anna Hataveja un Adams Šulmans

Anna un Adams sāka satikties 2008. gadā, pēc kādas ballītes, kur abus kopā saveda kopīgi draugi. «Te arī dzima mūsu attiecības,» stāsta Šulmans «Life &Style». Abi pēc trīs gadiem apprecējās un jau audzina pirmdzimto dēliņu.

Foto: AP/ScanPix
Foto: MEGA/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktieri Džefrijs Dīns Morgans un Hilarija Burtone

«E! News» stāsta, ka Hilarija un Džefrijs pirmo reizi satikās kādā dubultrandiņā, ko noorganizēja Džefrija kolēģis, aktieris Džensens Ekless ar sievu. Pēc vakariņām visi devās iedzert tekilu mājas atmosfērā, kur abi satuvinājušies. Tas noticis 2015. gadā, un nu jau abi ir laimīgi precējušies un audzina divas atvases.

Foto: Reuters/Scanpix
Foto: MEGA/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktieri Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss

Tikpat perfekts, cik abu attiecības, ir viņu iepazīšanās stāsts. Tiesa, ne visai klasisks, drīzāk pat liktenīgs. Tas esot bijis dubultrandiņš, kurā abi ieradušies ar citiem partneriem! «Viņa bija kopā ar citu puisi, bet es līdzi biju paņēmis citu dāmu,» izdevumā «Entertainment Weekly» stāsta aktieris Raiens Reinoldss. «Tas bija ļoti dīvains un neērts randiņš, jo mūsu dzirkstele uzšķīlās acumirklī. Tad varat iedomāties to salūtu pāri galdam!»

Foto: MEGA/Scanpix
Foto: MEGA/Scanpix
 
Foto: MEGA/Scanpix

Aktrise Selma Hajeka un modes magnāts Fransuā Anrī Pino

Ne visi aklie randiņi beidzas ar iemīlēšanos - tā tas noticis Selmai un Fransuā. «Mans pirmais randiņš ar tagadējo vīru bija traģisks. Biju nikna uz draugiem, kas to bija noorganizējuši. Man nekas nepatika - tai skaitā viņš,» izdevumā «Latina» stāsta aktrise. «Bet, kā redzams, mēs aizvien esam kopā...»

Foto: MEGA/Scanpix
Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Modele Sindija Krauforde un uzņēmējs Rande Gerbers

Mūsdienās sociālie tīkli dod milzīgas iespējas sekot līdzi slavenību gaitām un pat privātai ikdienai. Kādreiz tas tā nebija, tāpēc Randes un Sindijas pirmais randiņš tomēr bija nedaudz akls. «Es zināju, ka viņa ir modele, bet nezināju, ka viņa ir tika jauka raksturā un man piemērota,» atzīst Rande Gerbers.

Foto: MEGA/Scanpix
Foto: MEGA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu