Sievietes, kuras reiz ir ļāvušās kaislei ar sievieti, jeb kā ir mīlēt savu dzimumu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas aktieri ir tādi paši cilvēki kā mēs - ar savu gaumi, vēlmēm, kaislībām un iekāres objektiem... Šīs pasaulē labi zināmās dāmas, kaut ir kopā ar vīriešiem, reiz ļāvās romantiskām attiecībām ar sievietēm. Uzzini, kāds ir viņu stāsts...

 
Foto: Vida Press, Reuters/Scanpix

Aktrise Andželīna Džolija un modele Dženija Šimicu

Skatoties uz Andželīnu Džoliju, kas ir rūpīga piecu bērnu māmiņa, ar grūtībām nākas noticēt viņas vētrainajai pagātnei. Deviņdesmitie gadi bija laiks, kad tumšmatainā skaistule partnerus mainījusi kā zeķu pārus, un savos 25 gados jau bija divas reizes precējusies.

Starp partneriem, kā izrādās, nebija tikai vīrieši....
Foto: Vida press

1996. gadā Andželīna sāka romānu ar aktrisi un modeli Dženiju Šimicu, ar kuru filmējās kopā filmā «Foxfire». Reiz kādā intervijā Džolija pat teica, ka ir domājusi par laulībām ar šo japāņu izcelsmes sievieti. «Es viņā iemīlējos no pirmā acu skatiena...» Kāpēc abu romāns pārtrūka, nav zināms. Pēc tam Džolija bija kopā ar simpātisko aktieri Džoniju Lī Milleru.

«Man ir bijušas attiecības ar sievietēm, un es zinu, kā viņas apmierināt,»

intervijā žurnālam «OK!» teica aktrise. Tomēr Holivudas skaistuļa Breda Pita satikšana Džolijai lika mainīties un tapt par ģimenes cilvēku, kura partneris ir vīrietis!

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Vida press

Selēna Gomesa un Kara Delavinja

Popa princese Selēna Gomesa jau otro reizi ir izšķīrusies no dziedātāja Džastina Bībera. Viņiem patiesi iet kā amerikāņu kalniņos.

Tomēr mēļo, ka šīs attiecības nav izturējušas pārbaudi, jo Selēnu interesējot arī sievietes.
Foto: AFP/Scanpix

Par vienu no Selēnas draudzenītēm prese nodēvēja slaveno jaunās paaudzes modeli Karu Delavinju, kura nekad nav slēpusi savu biseksualitāti.

«Kara ir fantastiska! Viņa ir jautra un seksīga. Ar viņu ir tik labi,» izdevumā «Pride Source» atzinusi Selena.
Foto: Vida press

Kā šobrīd, kad jau atkal viņa aizgājusi no savas otrās puses, jūtas Selēna, nav zināms. Iespējams, pie apvāršņa parādīsies jauna draudzene...

 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Megana Foksa un striptīzdejotāja

Arī viena no seksīgākajām Holivudas aktrisēm - Megana Foksa, kura nu jau 14 gadus dzīvo kopā ar «Beverlihilzas 90120» zvaigzni Braienu Ostinu, reiz ir kritusi sievietes skavās.

Foto: AP/ScanPix

Izrādās, ka aktrisei ir bijis romāns ar kādu striptīza dejotāju.

«Es neesmu lesbiete, es tikai uzskatu, ka katram cilvēkam ir tiesības mīlēt kā vīrieti tā sievieti,» izdevumā «GQ» atzīst aktrise.
Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise Kamerona Diaza un kāda jauka lēdija

2015. gada sākumā aktrise teica jāvārdu rokmūziķim Bendžijam Madenam, un kopš tā brīža žilbinošā blondīne ir tapusi par uzticīgu mājsaimnieci. Naktsklubu vietā viņa priekšroku dod pārtikas veikaliem.

Foto: Vida press

Liekas neticami, ka vēl pāris gadu nesenā vēsturē Kamerona bija ballīšu spridzeklis!

Aktrise savaldzinājusi ne tikai vīriešus, bet arī izskatīgas sievietes...

«Es uzskatu, ka pilnīgi visas sievietes ir brīnišķīgas. Es ticu, ka katra sieviete kaut reizi ir izjutusi patiku pret kādas citas sievietes ķermeni. Cienīt sievietes skaistumu, tas ir mūsu dabā,» izdevumā «Glamour» izsakās Kamerona Diaza.

Kādā TV šovā aktrise visus šokēja atzīstoties, ka ir pieredzējusi seksu ar sievieti:

«Jā, man ir bijusi pieredze ar kādu jauku lēdiju. Es neatklāšu, ko tieši mēs darījām, bet fakts paliek fakts!»
Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AFP/Scanpix

Džiliana Andersone un kursabiedrene

«X failu» zvaigzne Džiliana Andersone ir divas reizes bijusi precējusies, kā arī nekad viņai nav trūcis vīriešu uzmanības. Un tomēr 2012. gadā Andersone atklāja kādu pikantu biogrāfijas detaļu - viņai ir bijušas romantiskas attiecības ar sievieti.

«Man bija romāns ar manu kursabiedreni, kad beidzu mācības koledžā,» izdevumā «Out» atklāja aktrise.
Foto: AP/ScanPix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu