Kad viņa izlemj pieņemt mīļākās lomu...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Satiekas divi cilvēki, uzšķiļas dzirkstele, un viņi grib tikties atkal, bet... sieviete uzzina, ka nav vīrietim vienīgā - viņš ir precējies. Visprātīgāk šādā brīdī būtu trijstūra attiecībām pateikt nē. Bet viņa saka jā un pieņem mīļākās lomu.

Šīs nedēļas žurnālā «Ieva» publicēts materiāls par to, kā ir būt trešajai - mīļākajai. Izrādās, ka arī tāda var būt mīlestība...

«Ir milzīga atšķirība: sieviete ir ar mieru būt mīļākā, jo viņai tiek apmaksāts kāds lieks rēķins vai uzlikts ielāpiņš seksuālajām vēlmēm, vai arī viņa trijstūra attiecībās iegrimst ar sirdi un dvēseli, cerot izraut vīrieti no viņa esošās savienības un iegūt vienīgi sev.

Un šī sieviete ir gatava gaidīt. Arī ļoti ilgi...

Ja sieviete attiecībās ir ar visu sirdi, viņa, kļūdama par mīļāko, tic, ka vīrietis savu sievu pametīs un būs kopā tikai ar viņu. Vīriešu stāsti parasti ir ļoti līdzīgi. Vispirms viņš saka: mēs ar sievu sen neguļam zem vienas segas -mums katram ir sava. Vēlāk viņš jau stāsta: mēs guļam katrs savā gultā. Tad dievojas, ka nu jau guļ katrs savā istabā. Vēlāk skaidro: mums jau visi šķiršanās papīri kārtībā, vēl tikai viena paraksta trūkst, tomēr izšķirties nevar, jo jāsakārto materiālās lietas: kredīti, īpašumi, tādēļ varēs izšķirties tikai pēc diviem gadiem. Tad jāpagaida, kamēr bērns pabeidz skolu. Pēc tam izrādās, ka sieva ir smagi slima... Un mīļākā joprojām gaida. No malas var izskatīties: kāda muļķe! Vai tad nesaprot, ka tur nekā nebūs - viņš tikai fleitē? Bet sieviete grib ticēt un patiešām arī tic -

viņai ir emocijas, viņa šim vīrietim ir pieķērusies, un, sauksim lietas īstajos vārdos, tā ir arī mīlestība.



Un tagad izskanēs kas ļoti skarbs. Skaties, kā gribi, būt mīļākajai patiesībā nozīmē samierināties ar drupačām no kāda cita galda. Pieņemt to, ka vīrietis, kuru mīli, ir jādala ar vēl kādu sievieti, visticamāk, liecina par mazvērtības kompleksu. Pašpārliecināta sieviete šādās attiecībās neielaižas, jo saprot, ka tā nolemj sevi ciešanām un mazohistiskiem pārdzīvojumiem. Ja sieviete neapzinās savu problēmu un nemeklē risinājumu, viņas mazvērtība var ilgt mūžīgi.»

Vairāk par šo tematu lasi šīs nedēļas «Ievā».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu