Neticams transpersonas mīlas stāsts: no paziņām internetā par mīļākajiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caters News/Scanpix

Vai maz varētu iedomāties dzīvē faktu, ka tava paziņa mainītu dzimumu un tu pēkšņi sāktu ar viņu satikties? Starp jums uzaustu romantiskas jūtas? Lūk, šeit tā gadījās...

Erina Andersone ir divdesmit divus gadus veca transpersona no Kentuki štata. Viņa jau bērnībā zinājusi, ka ir piedzimusi nepareizā ķermenī - vīrieša dzimumā. Tolaik viņu sauca par Āronu, kurš zināja, ka patiesībā dvēselē ir meitene.

Pirmā sarakste ar Džaredu Norisu (28) notika Facebook, kad transpersona vēl kā Ārons uzrunāja viņu. Tolaik Āronam šķita, ka Džaredam nav intereses par viņu, un viņš pārtrauca uzturēt kontaktus.

Bet, kad Ārons nolēma «iznākt no skapja» un sociālajos tīklos publicēja foto kā transpersona, Džareds izrādīja patiku par šiem fotoattēliem.

Tolaik Ārons jau bija Erīna - blonda, izskatīga sieviete, kas līdzinās Merilinai Monro. Ārons septiņus mēnešus bija saņēmis hormonu aizstājterapiju un veicis krūšu palielināšanas operāciju.

Foto: Caters News/Scanpix

«Pirms Džareda man arī bija pāris puišu, bet nekas nopietns, jo visi baidījās atklāt saviem draugiem un tuviniekiem, ka ir attiecībās ar transpersonu. Džareds no tā nebaidījās un ir to visiem pateicis,» Caters News stāsta Erina.

Tagad abi kopā ir jau divus gadus, un viņus neuztrauc, ko par to saka vai domā citi.

«Es domāju, ka varētu iemīlēties Erinā, bet nezināju, ka tas notiks. Līdz vienu dienu, guļot gultā un skatoties TV, es viņai to pateicu - kā jūtos,» stāsta Džareds. «Viņa vēlas vēl veikt operācijas un tapt sievišķīgāka, kaut gan man liekas, ka viņa jau tāpat izskatās skaisti!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu