Akuratere: es savus 60 tā apokaliptiski neuztveru un iesaku arī citām dāmām

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Brīvdienās (22. aprīlī) pazīstamā rokmūziķe un dziesminiece Ieva Akuratere svinēja 60 gadu jubileju. «Daudz laimes, jubilār!» raidījumā TV žurnālists Andrejs Volmārs viņai jautā, kā jūtas šajā dienā, uz ko Ieva atbild pavisam sievišķīgi: «Es savus sešdesmit tā apokaliptiski neuztveru un iesaku arī citām dāmām!»

Turpmākajā sarunā viņa piemetina, ka arī viņas mammai sievišķais šarms bijis ielikts jau šūpulī: «Manai māmiņai līdz 65 gadiem vēl bija brīnišķīgi jaunekļi, kas ar pielūgsmes pilnām acīm viņai sekoja!»

Kā šobrīd Ievai ar vīriešiem, viņa sniedz diplomātisku atbildi: «Manā vecumā tā dzimtas turpināšana vairs nenotiek. Un tas nav tik aktuāli...»

Ieva vienmēr latviešiem bijusi kā iedvesma, kāds tad ir viņas dzīves moto, kas bieži palīdzējis? «Nezaudē ticību cilvēkiem - tad Dievs no tevis nenovērsīsies. Teiciens, ar ko izdzīvot!» uzsver māksliniece.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu