Princis Harijs vedējtēva godu vēlas uzticēt brālim

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Karaliskās ģimenes kvēlāko fanu vēlēšanās ir piepildījusies, princis Harijs savās kāzās 19. maijā vedējtēva lomu vēlas uzticēt brālim, princim Viljamam.

Lūgums princim Viljamam izteikts viltīgi - to publiskojot Kensingtonas pils tvitera kontā, kas principā iznīcina iespēju Viljamam no šā goda atteikties. Tā ka 19. maijā fani varēs priecāties - abi brāļi visu dienu būs līdzās - plecu pie pleca.

Foto: AP

Prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas kāzas pēc svinīgās 19. maija ceremonijas tiks svinētas divās vietās. Jaunlaulātie pēc kāzu ceremonijas dosies braucienā ar greznu karieti cauri Vindzoras pilsētai, ļaujot arī tautai izbaudīt karaliskās ģimenes lielās dienas atmosfēru.

Pirmā svinību vieta, pēc laulību oficiālās ceremonijas Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī, būs Svētā Džordža zāle, kur gaidāmas svinību pusdienas.

Tā ir vislielākā telpa visā pilī - 55 metrus gara un 9 metrus plata. Vindzoras pils ir viduslaiku pils un britu monarhijas rezidence gotikas stilā.

Šīs pusdienas vadīs pati karaliene Elizabete II, un ierasto vakariņu 160 viesu vietā ielūgti ir 600 viesi.

Otrā svinību jeb drīzāk jau vakara ballītes vieta ir skaistais, sārti baltais Frogmoras savrupnams, kur tapa arī Harija un Meganas saderināšanās fotosesijas bildes. Te aicinātos 200 viesus, kas ir tuvākie draugi un radinieki, uzņems Harija tēvs - princis Čārlzs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu