Karaliene Harijam un Meganai dāvinās iespaidīgu kāzu dāvanu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Lai gan Harijs un Megana visiem lūdza kāzu dāvanas vietā noziedot labdarībai, karaliene, visticamāk, šo lūgumu neņems vērā. Tiek paredzēts, ka karaliene Elizabete II izvēlēsies patiešām iespaidīgu dāvanu, ko diez vai Harijs un Megana atteiksies pieņemt!

Karaliene Elizabete II izlēma savam jaunākajam mazdēlam Harijam un viņa topošajai sievai kāzu dienā dāvāt iespaidīgu īpašumu - Sandringemas muižai piederošo Jorkas vasaras māju, raksta «Mirror» un «9 News». Lai gan ziņas vēl nav 100% apstiprinātas, šīs prognozes varētu būt tuvas patiesībai, zinot, ka karaliene vienmēr labprāt dāvā īpašumus. Kā apstiprina karaliskās ģimenes biogrāfs Dunkans Larkombe «Cosmopolitan», Jorkas savrupnams varētu būt visticamākā karalienes izvēle jaunajam pārim.

Šī vasaras māja atrodas 177 km attālumā no Kensingtonas pils, kur šobrīd dzīvo Harijs Un Megana. Tā ir Britu karaliskās ģimenes īpašums kopš 1862. gada. To sākotnēji izmantoja Velsas princis (vēlāk pazīstams kā karalis Edvards VII). Kopējais īpašums ir 8000 hektāru liels, tostarp 240 hektāru publiskā parka un 24 hektāru privātā dārza ap māju.

Kembdridžas hercogu pāris Keita un Viljams no karalienes saņēma lauku savrupnamu Anmer Hall Anmeras ciematā, Norfolkā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu