Džidži intervē māsu Bellu. Par ģimeni, paparaci, ballītēm un «maitu būšanu»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Žurnāls «Harper's BAZAAR» jaunākajā numurā izaicinājis šā brīža pelnošākās modeles, māsas Džidži un Bellu uz interviju. Lasi, kā Džidži izdodas izaicināt māsu uz atklātību.

Džidži: Tev ir daudz pielūdzēju, jo esi slavena. Un tomēr, kas ir tas, ko par tevi nezina un ar ko tu varētu pārsteigt?

Bella: Tas, ka nepavadu ne dienu bez smaida.

Nereti cilvēki saka, ka man visu laiku ir vienāda sejas izteiksme.

Jā, fotogrāfiem man ir viens iestudēts skatiens, bet, tā kā tu mani pazīsti visu manu dzīvi, es kopš dzimšanas visu laiku smaidu!

Džidži: Jā, tas ir dīvaini, ka cilvēki tevi nepieskaita pie «smaidošajiem». Esmu lasījusi komentārus. Vai negācijas sociālajos medijos tevi ietekmē?

Bella: Kādu laiku es piedalījos šajās cīņās. Ar sevi, ar cilvēkiem onlainā. Bet tad pārstāju. Mēs nekad nezinām, kas šim cilvēkam ir šajā dienā noticis, kam viņš ir pats izgājis cauri, ka vēlas pateikt ko negatīvu par citu...

Džidži: Cilvēki skatās Instagram un vērtē tevi pēc šīs vienas puses...

Bella: Viņi redz tik mazu daļiņu no mūsu dzīves. Kā neskaitāmie paparaci foto, kad vienkārši izejam no mājām.

Jūs zināt, cik tas ir neērti? Izej no mājas, un 40 cilvēki tevi tur gaida. Un tev ir jāsmaida svešiem garāmgājējiem...

Džidži: Un, ja to nedari, tad «ai, viņa šodien izskatās pēc maitas». Patiesībā tev ir vislielākā pacietība starp tiem, ko zinu. Tu vienmēr apstājies pie faniem. Arī pēc smagas darba dienas tu viņus apskauj un atceries cilvēku vārdus.

Bella: Tas nāk no mūsu audzināšanas. Pati zini, kā mamma mūs audzināja, ka tev ir jābūt vienādai attieksmei un laipnībai kā pret prezidentu, tā cilvēku, kurš strādā pie tevis. Katrs cilvēks ir svarīgs. Tāpēc vienmēr apstājos pie faniem. Viņi taču varētu būt pie savām ģimenēm,

bet viņi ir te, stāv ārpusē pie viesnīcas un gaida tavu apskāvienu. Tas taču nozīmē kaut ko, ne?

Džidži: Vēl ko nezina par tevi - tu esi mājās sēdētāja...

Bella: Nepārprotami. Cilvēki domā, ka esmu ballīšu meitene, bet tā ir pagātne. Nevaru vien sagaidīt brīvdienas, kad sēdēšu uz sava dīvāna! Darbs no mums prasa pastāvīgi būt uzmanības centrā, tikties ar cilvēkiem, apmeklēt pasākumus, tāpēc mana atpūta sestdienā ir būt mājās. Gribu būt starp savējiem, kas mani mīl.

Spēlēt videospēles, skatīties filmas kopā - darīt visu to pašu, ko darījām, pirms kļuvām par Bellu un Džidži.

Džidži: Kas vēl tev ir svarīgi?

Bella: Pirms miega klausos meditatīvu mūziku. Tā palīdz man iemigt. Otrs svarīgs rituāls ir pēc piecelšanās telefonu turēt pa gabalu vismaz 30 minūtes, tas palīdz smadzenēm sākt funkcionēt pašām, pirms tās pārņem plašsaziņas līdzekļi. Dažreiz kaut uz 30 minūtēm nevēlos būt Bella...

Pilnu interviju vari lasīt jūnija/jūlija «Harper's BAZAAR» izdevumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu