Zināms, kur notiks pirmais publiskais Saseksas hercogu pāra pasākums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas nogale bija svētki teju vai pusei pasaules. Tie, kas mīl monarhiju, īpaši seko līdzi Lielbritānijas karaliskajai ģimenei, šonedēļ nenoliedzami sekoja līdzi prinča Harija un Meganas Mārklas kāzu ceremonijai. Tagad, kad viss noklusis, uzmini, kur pasaule viņus ieraudzīs nākamajā reizē!

Saseksas hercogu pāris medusmēnesī nedosies uzreiz pēc kāzu ceremonijas, tas plānots nedaudz vēlāk. Jau rakstījām, ka šis gods ticis Āfrikas kontinentam un Namībijai. Var jau arī saprast, jo Āfrika ir vieta, kuru mēs, eiropieši, pazīstam vismazāk. Jaunlaulātajiem plānā ir apmeklēt safari parkus un Sosuvlei smilšu kāpas, kas ir arī mājvieta daudziem dzīvniekiem, tostarp zebrām, antilopēm un strausiem. Iespējams, ka pāris arī dosies uz Kaokolandu, kur mājo himba cilts - viena no pēdējām nomadu ciltīm Āfrikā.

Bet, atgriežoties pie oficiālajiem pienākumiem, Hariju un Meganu mēs redzēsim Velsas prinča apaļajā 70. dzimšanas dienā, kas atzīmējama jau pavisam drīz, 22. maijā! Pasākums plānots Bekingemas pils karaliskajos dārzos.

Tad jau drīz atkal «mielosimies» ar skaistām ballītes fotogrāfijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu