6 karalisko kāzu mirkļi, kad karaliene bija «boss»!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

No līgavas kleitas līdz pat ierašanās sekundei... Megana Mārkla varēja būt šā gada apbrīnotākā līgava, bet karaliene ir tikai viena!

 
Foto: AFP/REUTERS/SCANPIX

Viņa vienīgā redz kāzu kleitu pirms kāzām

Pirmā Meganas Mārklas kāzu kleitu redzēja tieši Viņas Augstība - Elizabete II. Kāpēc tā? Kā zināms, dienas pirms kāzām katrai līgavai ir stresa pilnas. Topošajai prinča Harija sievai Meganai tas viss varētu būt divtik satraucoši, jo pirms lielās dienas viņai privāti bija jāatrāda kāzu tērps pašai karalienei, Harija vecmāmiņai. Tieši tāpat darījusi arī Keita Midltone, pirms devusies pie altāra sastapt savu nākamo vīru, Harija brāli, princi Viljamu.

Tāda ir karaliskās ģimenes tradīcija, lai viss tiktu saskaņots ar Lielbritānijas valsts svarīgāko personu - karalieni Elizabeti II. Iepriekš jau Megana Mārkla ir vairākkārt pārkāpusi karaliskās ģimenes ģērbšanās etiķeti, kas nozīmē, ka karalienei noteikti bija jāredz šī kāzu kleita!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Karaliene kāzās ierodas kā pēdējā viešņa

Tāds ir karalisko ģimeņu svinību protokols - Viņas Augstība Elizabete II kāzu ceremonijā ierodas pavisam neilgu brīdi pirms līgavas parādīšanās. Karaliene Elizabete II ieradās sava vīra, prinča Filipa pavadībā.

 
Foto: scanpix

Karaliene atļaujas novērst uzmanību no līgavas

Vairums izvairās kāzās tērpties košas krāsas apģērbā, lai nenovērstu uzmanību no līgavas. Karaliene, protams, ir izņēmums. Sava mazdēla Harija kāzās viņa tērpās koši zaļā kostīmā, bet prinča Viljama - dzeltenā.

 
Foto: AFP/Scanpix

Karalienei ir labākā sēdvieta kapelā

Viņas Augstībai Elizabetei II vienmēr tiek piemeklēta labākā vieta, kur paveras burvīgākais skats uz pasākumu un notikuma vietu. Ja karaliene sēž uz paaugstinājuma, viņas priekšā vienmēr būs tukša sēdvieta.

 
Foto: AFP/Scanpix

Viņa var nedziedāt, kad visi dzied

Karaliene Elizabete II nekad nedziedās dziesmu «Dievs, sargā karalieni» svētku ceremonijās. Nu jā, tas būtu jocīgi, dziedāt par sevi.

 
Foto: AFP/Scanpix

Kad karaliene Elizabete II ir paēdusi - paēduši ir visi!

Pēc svētkiem sekoja svinīgs kāzu mielasts, kurā piedalījās vairāki simti. Etiķete pieprasa nesākt ēst, kamēr karaliene nav sākusi, kā arī, kad karaliene beidz ēst, visiem ir jānotiesā savs beidzamais mielasta kumoss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu