Princi par vīru: 5 populārākie vecpuiši ar aristokrātu asinīm

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Domājat, ka Megana noprecēja beidzamo brīvo princi? Muļķības! Lūk, vēl pieci!

 
Foto: Instagram

Hamdans Muhameds bin Rašids al Maktums (Dubaijas princis)

Lūk, īstais Aladins, kuram pieder džina lampa, kas piepilda visas vēlēšanās. «Esot arī karsts kā tuksneša saule» - tā par viņu izsakās sievietes. Princis aizraujas ar ekstremālajiem sporta veidiem, raksta dzeju, mīl dabu un bērnus. Pasaka, vai ne? Laiks atvaļinājumam? Tad jau zini, kurp jādodas!

#weekend ???? #MyDubai

A post shared by Fazza (@faz3) on







❤️??

A post shared by vicky minely (@minelyvicky_) on

#bestfriend ??❤️? الصديق

A post shared by Fazza (@faz3) on

Stay tuned for the second part of our cave diving experience!

A post shared by Fazza (@faz3) on

 
Foto: Instagram

Jozefs Vencels (Lihtenšteinas princis)

Jozefam ir tikai 23 gadi, viņš ir Lihtenšteinas prinča Aloiza un viņa sievas, Bavārijas hercogienes, princeses Sofijas vecākais dēls.

 
Foto: Instagram

Lorenco Borgēze (Itālijas princis)

Šo 45 gadus veco princi visi pazīst no TV šova «Vecpuisis», kurā arī viņš neatrada savu sirdspuķīti. Viņa izcelsme ir Itālija, lai gan šobrīd viņš dzīvo Ņujorkā un aizraujas ar dzīvnieku tiesību aizstāvību. Lorenco ir prinča Frančesko Marko Luidži Konstanco Borgēzes un amerikānietes Amandas Leitas dēls.





 
Foto: Instagram

Huseins ibn Abdalla (Jordānijas kroņprincis)

Divdesmit trīs gadus vecais princis patiešām ir neatvairāms, un kā gan citādi, ja viņā rit daiļās Jordānijas karalienes asinis. Jaunais princis pazīstams ar savu labo sirdi un neatvairāmo smaidu!

@alhusseinjo ❤❤ #princehusseinbinabdullah #crownprincehussein #jordan #throwback

A post shared by Maryam (@maryamh2823) on





 
Foto: Instagram

Artūrs Čato (Lielbritānijas princis)

Likās, ka princis Harijs ir beidzamais brīvais princis britu karaļnamā, par kuru sapņo brīvās sievietes. Tomēr, izrādās, aug nākamā prinču paaudze! Iepazīsties, seksīgais brālēns - princis Artūrs Čato. Jā, reiz viņš nesa Keitas kāzu kleitas šlepi...

Artūrs tikai tagad iekarot karaļnama fanu sirdis, jo beidzot no maza zēna ir pārvērties daiļā kandidātā precībām. Nemaz neticas, ka reiz viņš nesa kāzu kleitas šlepi pašai Kembridžas hercogienei - Ketrīnai Midltonei!

Arturs, par kura fizisko sagatavotību brālēni var tikai sapņot, ir 23. pēc kārtas uz britu karaļa troni. Vecāki - lēdija Sāra un Daniels Čato.

A post shared by Arthur Chatto?? (@artchatto) on



#Chatnoleg

A post shared by Arthur Chatto?? (@artchatto) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu