Horoskops nedēļai (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Auns. Savilkušies "negaisa mākoņi", laimīgā kārtā, īslaicīgi. Auns būs viegli satraucams. Pārpratums noskaidrosies, tā ka problēmu nav vērts padziļināt.

Vērsis. Ar sadarbības partneriem vai cilvēkiem, ar ko Vērsis ikdienā saistīts, atradīs kopīgu valodu. Neizpaliks zināms ieguvums un radīs skaidrību jautājumā, kuru vairs nevajadzēs skart.

Dvīņi. Daudz un dažādas sabiedriskās aktivitātes, apmeklēs kādu neplānotu pasākumu vai tikšanos neformālā gaisotnē. Apgūs vai uzzinās ko interesantu. Var gadīties neparedzēts, bet veiksmīgs pirkums.

Vēzis. Atsauks atmiņā notikumus pagātnē, ko izraisīs nejauši saņemta informācija vai ilgāku laiku nesastapts cilvēks. Nedēļas nogalē Vēzi pārsteigs dažu apstākļu sakritības, kas liks pieņemt kādu lēmumu.

Lauva. Grūti būs ievērot striktu dienas režīmu un lietu kārtību. Ne viss norisināsies, kā Lauva to iecerējis. Tas no viņa prasīs daudz spēka, bet būs noskaņots optimistiski.

Jaunava. Piesaistīs sev uzmanību un izraisīs apkārtējo interesi, jo Jaunavas nodomi aizraus. Palīdzēs veiksmīgi atrisināt kādu problēmu, kur liela nozīme viņas neitrālajai pozīcijai un spējai analizēt.

Svari. Jutīsies labi, jo atbrīvosies no zināmām rūpēm. Šajā zīmē dzimušajiem vecākiem daudz uzmanības nāksies veltīt jaunākajai paaudzei.

Skorpions. Svētku sajūta nezudīs, tā turpināsies arī šajā nedēļā - gan plānoti, gan neplānoti. Par spīti tam, pratīs saviesīgus pasākumus sabalansēt ar ikdienas pienākumiem.

Strēlnieks. Būs mīļi gaidīts vairākās vietās, kas Strēlniekam sniegs pozitīvas emocijas. Ļoti veiksmīgs laiks šajā zīmē dzimušajiem, kuru darbs saistīts ar informāciju, literatūru, sabiedriskajām attiecībām.

Mežāzis. Visu darīs ar vērienu, bet iegūs arī tādu pašu atdevi. Saņems kādu labu vēsti, kas dos vielu pārdomām. Uzmanīgam jābūt, parakstot dokumentus.

Ūdensvīrs. Nepieciešams izvērtēt savas prioritātes patlaban, citādi radīsies iespaids, ka Ūdensvīram tiek likti dažādi šķēršļi. Taču dažām ieplānotajām darbībām vēl nav pienācis īstais laiks.

Zivis. Aizrausies ar kādu labu domu vai pēkšņi dzirdētu ideju. Tā būs iespēja Zivīm apgūt vai saprast ko jaunu. Labas iespējas pirmdien, piesardzīgām jābūt svētdien, bet vēl vairāk - piektdien.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu