Brieža sieva Jūlija: aiz katra stipra un veiksmīga vīrieša stāv it kā maza sieviete

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Lai gan, paskatoties uz boksera Maira Brieža sievu Jūliju, šķiet, ka šajā sievietē slēpjas pasaules maigums un trauslums, viņas pārliecība un dzīves uzskati vēsta ko pretēju. Iespējams, tāpēc Mairis nereti atzīst, ka vairumā dzīves lēmumu piekrīt sieviņai...

Šīs nedēļas intervijā žurnālam «Ieva» Jūlija Briede atklāti stāsta par attiecībām ar vīru, mammas lomu trīs puikām, sievišķības apzināšanos un savu laimes izjūtu.

Jūlija intervijā stāsta, ka pat vīrs nevar redzēt un sajust, kas sievieti dara laimīgu, ja viņa pati to nezina. «Vispirms laimes izjūta jāizkopj pašai sevī. Un īpaši par to jāpiedomā sievietēm, kurām vīrietis nevar būt visu laiku blakus.

Cilvēkam, kas tikai kaut ko gaida no citiem, vienmēr būs par maz - vajadzēs vēl un vēl.

Ja cilvēks jūtas nelaimīgs, viņš tāds būs visur - gan savās mājās, gan Maldīvu salās, jo domas, emocijas un pasaules uztvere jau nemainās, kāds cilvēks ir, tāds ir.»

Uz jautājumu, vai ar gadiem abiem ar Mairi attiecības ir kļuvušas ciešākas: «Noteikti. Esmu pielāgojusies un daudz ko uztveru vieglāk nekā kādreiz. Arvien biežāk iedomājos: vai, cik sen neesam strīdējušies! Cik tas ir labi - bez stresa, tā mierīgi... Nevajag, lai vīrietis sievietei velta ļoti daudz laika.

Svarīgāka ir kvalitāte - arī dažās sievietei veltītās minūtēs vīrietis var paspēt tik ļoti mīļi apskaut, uzmundrināt, pateikt kaut ko īpašu.

Ar to it kā mazumiņu pietiek, lai justos piepildīta ar spēku un mīlestību un varētu atbalstīt savu vīrieti.»

«Mēs nenogurstam viens no otra, mums vienmēr ir, ko otram ar aizrautību pastāstīt. Es redzu vienu mūsu dzīves daļu, viņš citu, dalāmies jaunumos. Mani fascinē šī sajūta:

esmu ar Mairi kopā desmit gadu, bet man viņš nešķiet kā izlasīta grāmata

- man ar viņu ir tik interesanti!» intervijā secina Jūlija.

Uz jautājumu, kurš tad ģimenē ir noteicējs, Jūlija atbild: «Mairis ir teicis, ka vienīgais cilvēks, kas viņu spēj savaldīt, esmu es - viņa sieva. Mairis ir ļoti impulsīvs, ja kaut ko ieņem galvā, viņam ļoti grūti mainīt savu lēmumu un domas, bet es varu Mairi pārliecināt. Vienmēr saku: aiz katra stipra un veiksmīga vīrieša stāv it kā maza sieviete. Tā tas ir.»

Vairāk lasi šīs nedēļas žurnālā «Ieva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu