«Neuzticīgie» jeb slavenību mīlas trijstūru stāsti. Skandalozi un neparedzami

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Mīlestībai nepavēlēsi, tāpat kā kaislei, kas uzvirmoja starp šiem cilvēkiem. Kādiem tā apslāpa jau pēc gada, kādam - turpinās aizvien. Slavenie mīlas trijstūri.

 
Foto: scanpix

Billijs Krudups, Mērija Luīza Pārkere un Klēra Deinisa

Mērija un Billijs kopā bija jau astoņus gadus, kad notika krīze un 2003. gadā aktieris izlēma savu dzīvi tālāk saistīt ar citu kolēģi - Klēru Deinisu. Vissāpīgākais ir fakts, ka tobrīd Mērija bija septītajā grūtniecības mēnesī. Diemžēl arī šis romāns, kas tika celts uz cita pārdzīvojumiem, ilga tikai vienu gadu.

 
Foto: Scanpix

Merilins Mensons, Dita fon Tīsa un Evana Reičela Vuda

Mensons un burleskas karaliene Dita fon Tīsa pēc četru gadu attiecībām 2005. gadā izlēma svinēt kāzas. Acīmredzot attiecībām tomēr nebija nākotnes, jo jau pēc nepilna gada Dita iesniedza šķiršanās prasību. Iespējams, iemesls bija Evana Reičela Vuda, ar kuru vīrietis sāka tikties neilgi pēc šķiršanās. Fani bija neizpratnē par šādu izvēli attiecībā pret Ditu.

 
Foto: scanpix

Billijs Bobs Tortons, Laura Derna un Andželīna Džolija

Deviņdesmitajos Torntorns dzīvoja kopā ar savu meiteni Dernu. Attiecībām paralēli aizsākās viņa romāns ar jauno Džoliju, kā dēļ viņš arī pameta Lauru un apprecēja Andželīnu. Arī šai laulībai nebija ilgs mūžs...

 
Foto: scanpix

Serēna Viljamsa, Drake un Commoon

Abu reperu Drake un Common savstarpēju cīņu mūzikā pasvītro vēl fakts, ka Drake kādu laiku saticies ar Common meiteni Serēnu Viljamsu, kas patiesībā šajā trijstūrī ir visvairāk pieminēšanas vērta - slavenā ASV tenisiste. Tiesa, arī Drake viņai nebija pa prātam.

 
Foto: scanpix

Alekss Rodrigezs, Keita Hadsone un Kamerona Diaza

Tikai mēnesi pēc Hadsones un Rodrigeza šķiršanās Kamerona Diaza publiski atklāja savas romantiskās attiecības ar beisbola spēlētāju. Mēļo, ka šīs attiecības ilgušas jau labu laiku, kad gulta vēl tikusi dalīta ar Keitu Hadsoni.

 
Foto: Scanpix

Džons Meijers, Teilore Svifta un Keitija Perija

Keitija Perija un Teilore Svifta nav draudzenes, bieži viņas publiski ir pat viena otru apvainojušas sociālajā vidē. Iespējams, šī nepatika saistāma arī ar vīrieti - Džonu Maijeru, ar kuru Svifta satikās 2009. gadā, bet Perija pēc trim gadiem.

 
Foto: scanpix

Kristena Stjuarte, Roberts Patinsons un Ruperts Sanderss

Lai gan tagad jau Kristenai patīk sava dzimuma partneres,»Krēslas» episkās sāgas laikā viņai bija romāns ar filmas kolēģi - aktieri Robertu Patinsonu. Acīmredzot tur kas nebija lāgā, jo paralēli attiecībām viņa ļāvās kaislei ar režisoru Rupertu.

Beigās aktrise saprata, ka vīrieši nav domāti viņai...

 
Foto: scanpix

Bella Hadida, The Weeknd, Selēna Gomesa

Pēc 18 mēnešu draudzēšanās modele Bella Hadida un mūziķis The Weekn`d paziņoja par šķiršanos. Diezgan ātri viņam uzradās nākamā partnere, dziedātāja Selēna Gomesa, ar kuru attiecības ilga gadu. Pēc šķiršanās Gomesa atkal atgriezās pie sava bijušā drauga, mūziķa Džastina Bībera, bet The Weekn`d pēdējā laikā manīts kopā ar Bellu, savu bijušo mīlestību.

 
Foto: Scanpix

Breds Pits, Dženifera Anistone, Andželīna Džolija

Laikam Holivudas visskandalozākais mīlas trijstūris, kas arī, kā zinām, nebeidzās ar ilgu un laimīgu laulības dzīvi. Par spīti visiem sešiem bērniem un tālajiem nākotnes mērķiem.

 
Foto: scanpix

Nina Dobreva, Īens Somerhalders un Nikija Rīda

Seriāla «Vampīra dienasgrāmatas» zvaigznes Īens Somerhalders un Nina Dobreva pilnus trīs gadus pavadīja mīļoto statusā arī privātajā dzīvē, līdz savām attiecībām 2013.gadā pielika draudzīgu punktu. Īens sāka satikties aktrisi Nikiju Rīdu. 2015.gada februārī abi saderinājās un jau tā paša gada aprīlī kļuva par vīru un sievu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu