Ko īsti nozīmē sekss bez jūtām? (43)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tava desmit minūšu paziņa atrodas mašīnas aizmugurējā sēdeklī, jūs drebat no kaisles, jums ir labs sekss, šķiet, ka vakars pavadīts godam. Tikai nezin kāpēc nākamajā rītā tev nav pilnīgi nekādas piepildījuma, gandarījuma un apmierinājuma sajūtas.

It kā viss bija labi, bet kāpēc ir šīs morālās paģiras?

Vai arī cits variants, mainās tikai atrašanās vieta - tu viņu savaldzināji jaunatvērtajā klubā, jums bija vētrainas dejas ar tikpat vētrainu seksu, tikai tu nezini, kāpēc no rīta, kad pamosties pilnīgi svešā dzīvoklī, pirmais, ko dari, - klusām izsauc taksi un pēc iespējas ātrāk pazūdi no vietas un vīrieša, ar kuru vēl pirms dažām stundām tevi vienoja kaislības un baudas pilnas elsas.

Ja jau sekss bija tik labs, kāpēc nākamajā rītā ir šī tukšuma sajūta? Kāpēc ir šīs morālās paģiras?

Brīdī, kad sēdi savā dzīvoklī, kādā kafijas bārā, tējnīcā utt. un dzer savu pirmo rīta kafiju, tēju utt., tu nesaproti, kāpēc tevi nomoka šī nepiepildījuma sajūta. Vīrietis it kā bija izskatīgs, varētu pat teikt - ļoti, inteliģents, interesants, arī seksam nebija ne vainas. Bet kaut kas nav tā. Kāpēc iekšā ir tāds tukšums?

Ne visi, ar kuriem pārguļam, mūsos raisa jūtas

Saprotams, ka ne visi, ar kuriem pārguļam, mūsos raisa jūtas. Palikt vairākus gadus bez seksa tikai tāpēc, ka nevari atrast sev garīgi tuvu cilvēku?

Bet, ja „pliks sekss” tevī spēj raisīt tikai īslaicīgu fizisku apmierinājumu? Varbūt tādos gadījumos jāuzdod sev jautājums – vai pliks sekss vispār ir vajadzīgs? Iespējams, ka jā, tikai ar nosacījumu, ka nākamajā dienā tev nav šīs tukšuma sajūtas.

Vai ir vajadzīgas tās pāris stundas tikai fiziska kontakta, ja jūti un skaidri zini, ka nekas garīgs jūs nevieno un nekad nevienos? Katram sava atbilde.

Vienam tas šķiet pieņemami un seksu bez jūtām viņš piekopj jau vairākus gadus, tādā veidā to padarot par savas dzīves neatņemamu sastāvdaļu. Kādam citam sekss bez jūtām gadās reizēm, un šīs reizes viņš par īpaši sliktām nosaukt nevar.

Kādam citam sekss jau ir kļuvis par sporta veidu. Ir novērots, ka īpaši vīriešu vidū notiek šī nemitīgā „mērīšanās ar gailīšiem”. Viņiem patīk iegūt jaunu pieredzi un par to pavēstīt saviem draugiem un paziņām.

Divdesmit piecos gados – 100 sievietes

Kāds mans paziņa nekautrējoties atzina, ka savos divdesmit piecos gados viņam līdz pilnam simtam pietrūkst tikai divu sieviešu. Kas tas par simtu? Viņš pa šo laiku bija paspējis pārgulēt ar gandrīz simts daiļavām. Ticiet man, viņu izglītības līmenis, intereses un garīgā pasaule puisi maz interesēja. Galvenais, ka bija īsi svārki, garas kājas un kaut nedaudz izskatīga sejiņa. Visinteresantākais ir tas, ka visas daiļavas (pārsvarā par viņu jaunākas skaistules) labprātīgi jau pirmajā pusstundā piekrita ar viņu doties tālē nezināmā. Katram sava morālo vērtību skala.

Komentāri (43)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu