Džonijs Deps uzdāvina Haselhofam savu bārddziņa krēslu (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Holivudas zvaigzne Džonijs Deps iepriecinājis savu kolēģi amerikāņu aktieri Deividu Haselhofu, uzdāvinot viņam savu bārddziņa krēslu no filmas "Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street" ("Svīnijs Tods: Flītstrītas dēmoniskais bārddzinis"), ziņo "Contactmusic".

Bijušo populārā amerikāņu televīzijas seriāla "Baywatch" ("Pludmales patruļa") zvaigzni aizkustināja Depa laipnā rīcība, kad "Sweeney Todd" galvenās lomas atveidotājs uzzināja par Haselhofa ilgo cīņu ar bijušo sievu Pamelu Bahu, lai atgūtu viņam piederošo bārddziņa krēslu.

Pāris jau ilgāku laiku tiesā nikni dala īpašumu, un Haselhofs cenšas atgūt piekļuvi bijušajai ģimenes Losandželosas mājai, lai varētu savākt savu iemīļoto krēslu.

Taču tagad Haselhofam oriģinālais krēsls vairs nerūp, jo viņam daudz vairāk iepaticies Depa dāvinātais filmas rekvizīts.

"Deivids ir ļoti apmierināts, ka viņam par šo lietu vairs nav jāraizējas," sacīja aktiera advokāts Melvins S. Goldsmens.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu