Linga ar novēlošanos saņem Gada balvu (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar nelielu novēlošanos arī grupa "Linga" saņēmusi Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu par dziesmu "Gan", kas kā radiostaciju visvairāk atskaņotā, uzvarēja nominācijā Radio hits.

Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LAMPA) birojā balvu grupai pasniedza dziedātāja Ella, klātesot LAMPA pārstāvjiem. Dziesma-uzvarētāja nominācijā Radio hits tiek noteikta, apkopojot Latvijas radiostaciju datus par visvairāk atskaņotajām dziesmām 2008. gadā. Citas pretendentes šoreiz bija "Ripoja akmens" (Andris Ērglis & "Cacao"), "Ja tikai tu uz mani paskatītos" ("Prāta Vētra"), "Mēs dzīvojam pasakās" (Ivo Fomins) un "Savādā" ("Otra puse").

Interesanti: kaut arī svinīgajā ceremonijā uz LNO skatuves "Linga" pēc balvas neieradās, ceremoniju grupas pārstāvji tomēr apmeklēja. Taču balva bijusi tik negaidīta, ka, īsi pirms "liktenīgās" nominācijas izziņošanas viņi bija devušies uz bufeti nedaudz atspirdzināties un zālē atgriezušies brīdi vēlāk, joprojām neko nenojaušot. Par priecīgo notikumu vīri uzzinājuši tikai pēc vairākām stundām, jau afterparty banketā, kur ar patiesu prieku savu sasniegumu nosvinējuši. "Tas bija absolūti negaidīti un tādēļ jo patīkamāk," saņemot balvu, atzina Gvido Linga. "Vispār tas ir super, ka mūsu 20. jubilejas gads ir sācies tik lieliski – vispirms Doremi.lv balva par lejupielādes rezultātiem, tagad – Gada balva! Paldies visiem faniem!"

Jāpiebilst, ka, gatavojoties pastāvēšanas 20. gadadienai, grupa šobrīd ieraksta jaunu albumu, kurā jaunās skaņās būs dzirdami tās slavenākie sacerējumi, tostarp daudzi leģendāri radio hiti!

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu