Klajā nāks Dziesmu un deju svētku DVD

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Plānots, ka pēc dažiem mēnešiem klajā nāks DVD ar XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētku koncertiem, informēja Latvijas Televīzijas sabiedrisko attiecību speciāliste Ieviņa Ancena.

Līdz laikam, kad iznāks svētku koncertu ieraksts, visus Dziesmu svētku koncertus jau kopš svētku norises brīža iespējams pastāvīgi noskatīties LTV Arhīvā "www.ltvarhivs.lv" - līdz šā gada beigām bezmaksas režīmā.

LTV Arhīvs ir jauns LTV portāls, kas ikvienam interesentam piedāvā noskatīties daudzas LTV redzamās pārraides. LTV Arhīvs ir pirmais palīgs brīžos, ja dažādu iemeslu dēļ televizors palicis neieslēgts raidījuma laikā vai gadījumos, kad skatītājs atradies ārpus Latvijas robežas, kur LTV kanāli nav pieejami, norādīja Ancena.

Dziesmu un deju svētku koncertu ieraksta DVD tiek gatavots kopīgi ar Kultūras ministriju un valsts aģentūru "Tautas mākslas centrs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu