Grupai "Lidojošais paklājs" iznāk pirmais albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kultūras menedžmenta centrs "Lauska" vēl šā gada novembrī laiž klajā grupas "Lidojošais paklājs" pirmo, tāda paša nosaukuma kompaktdisku.

Grupā "Lidojošais paklājs" ir apvienojušies pieredzējuši mūziķi, kuri ir darbojušies visdažādākajos mūzikas žanros. Ievas Akurateres akadēmiskās, roka, popa un akustiskās muzicēšana un talants apvienojas ar Zanes Šmites dziļo izpratni etnomūzikas jomā. Dziesmas aranžējusi un pavada izcilā ģitāriste Ilze Grunte, bet īpašu, latviešu grupām neraksturīgu noskaņu rada Matīsa Akuratera spēlētās indiešu tablas un brazīļu perkusijas.

Līdztekus Ievas Akurateres un Ilzes Gruntes oriģināldziesmām diskā skan arī latviešu tautas dziesmu mūsdienīgas apdares. Kopumā "Lidojošais paklājs" droši mināms kā interesants un iedvesmojošs latviešu pasaules mūzikas žanra pārstāvis.

Albuma ieraksts tapis ar Krājbankas laipnu atbalstu.

Kompaktdiska "Lidojošais paklājs" ieskandināšana notiks

piektdien, 21.novembrī plkst. 19 META-KAFE, Rīgā, Kronvalda bulvārī 2b (aiz Nacionālā teātra pie tenisa kortiem). Visi laipni aicināti!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu