RPIVA studentu un pasniedzēju džeza koncerts (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20. aprīlī plkst. 19 Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē mūzikas un jo īpaši džeza mīļotājus uz studentu un pasniedzēju džeza koncertu aicina Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (RPIVA).

Tajā piedalīsies RPIVA studenti - Pēteris Liepiņš (basģitāra), Gundars Lintiņš (sitaminstrumenti), Zintis Žvarts (saksofons), Ieva Kerēvica (džeza vokāls) u.c., džeza grupa Jam Orchestra un Jelgavas bigbends Raita Ašmaņa vadībā.

Koncerts noritēs divās daļās. Tajā atskaņos deviņpadsmit skaņdarbus no džeza klasikas. Studenti uzstāsies gan Jelgavas bigbenda un džeza grupas "Jam Orchestra" sastāvā, gan arī kā solisti.

Uz koncertu tiek laipni aicināti visi džeza mūzikas cienītāji, bet jo īpaši vidusskolu vecāko klašu skolēni, jo koncerta laikā būs iespējams iegūt informāciju par iespējām studēt RPIVA, par studiju programmām, iestājpārbaudījumiem, utt.

Koncertu atbalsta Jelgavas bigbends un tā mākslinieciskais vadītājs R. Ašmanis, Rīgas kongresu nams, Rīgas domes Kultūras pārvalde. Ieejas maksa 2 lati, studentiem un pensionāriem (uzrādot apliecību) – 0,50 ls, bērniem un skolēniem – par brīvu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu