Kāds labums no dibenu konkursa? (54)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

Otro reizi Liepājā norisinājās Latvijas seksīgāko dibenu konkurss. Šogad, atkal izdzirdot par šo pasākumu, prātā ienāca tas pats jautājums, kas pērn: meitenes, kur ir jūsu pašcieņa? Runa nav par to, ka ar šo meiteņu augumiem kaut kas nebūtu kārtībā. Pēc fotogrāfijām spriežot – visas pievilcīgas, ar atlētisku augumu. Tikai rodas jautājums: ko meitene iegūst no šādas izrādīšanās, pozēšanas, ļaujot vērtēt savu ķermeni? Iespējams, ka tas spēj celt pašapziņu. Tikai uz cik ilgu laiku? Un vai tiešām tas ir labākais veids, kā likt sev justies labākai, skaistākai, gudrākai? Stipri apšaubu.

Par to, kas un kāds ir skaists, viedokļi vienmēr atšķirsies. Mēdz būt cilvēki, kuru seksapīlu zem simt drēbju kārtām neizdosies noslēpt. Turklāt – vai viedums tomēr nav vēl lielāks skaistums? Šoreiz gan neieslīgšu sīkākā izklāstā, kas kuram varētu likties seksuāli pievilcīgāk. Lai jau paliek meitenes.

Ja tas, viņuprāt, dzīvi padara piepildītāku, – uz priekšu!

Bet ir vēl arī otra puse. Ko šādi konkursi dod Liepājai? Vai tiem ir kāda pievienotā vērtība, ko skeptiskāk noskaņotie pilsētnieki kaut kā nespēj ieraudzīt? Vērtējot no attāluma, jāsecina, ka tas ir tikai kārtējais lētais veids, kā mēģināt piesaistīt apmeklētājus. Lai jau biznesa censoņiem izdodas. Viss notiek! Apsveicami. Tikai mazliet žēl, ka jaunie uzņēmēji nav spējuši savu darbību izvērst morāli un ētiski pievilcīgāku par pēcpušu konkursu un savdabīgiem deju pasākumiem ar pusplikām meitenēm uz bāra letes, laistīšanos ar dažādiem šķidrumiem, krūšu izmēra noteikšanu un puišeļu ieģērbšanu kleitā un parūkā. Ja vēl šie šovi būtu kaut cik kvalitatīvi, bet – sludināt dibenu konkursu par Latvijas mēroga pasākumu? Diez vai tam pienāktos šāds apzīmējums, bet vērtēt jau var katrs pats.

Ja vēl nesen par Rīgu runāja kā sekstūristu iecienītu vietu, tad tagad šķiet, ka to pašu kāds vai kādi vēlas ieviest arī šeit. Tikai pašlaik rezultāts ir tāds, ka tie, kas uz šādiem sarīkojumiem iet, vismaz spriežot pēc fotogrāfijās redzētā, vien vietējie tīņi. Vai tā būtu piemērotākā auditorija šādiem pasākumiem? Pati kādreiz biju pusaudze, bet neatceros, ka savulaik, aizejot atpūsties uz kādu klubu, tur būtu nācies redzēt ālējamies pusplikas un manāmi apreibušas meitenes.

Katram podiņam ir savs vāciņš. Ja ir pieprasījums, būs piedāvājums. Vienmēr būs meitenes, kurām patiks šādi izpausties, un

vienmēr atradīsies puiši, kuriem tas viss liksies ļoti skaisti.

Tas jau nebūtu nekas, bet veids, kādā šādi izklaides nozares produkti tiek īstenoti Liepājā, piedodiet, ir pretīgs, degradējošs un neestētisks.

Nav mans mērķis lobēt vai īpaši izcelt kādu konkrētu Liepājas klubu, bet ir vietas, kur šādas izklaides tiek piedāvātas augstākā līmenī. Tas pat savā ziņā izskatās baudāmi. Arī publika šeit ir pietiekami nobriedušā vecumā un vēlamais tiek realizēts gaumīgi, bez izstieptiem dibeniem.

Komentāri (54)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu