13 + piektdiena = melnā diena?! (40)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/zanastardust

Ik pa laikam kalendārā notiek maģiskā piektdienas un 13.datuma satikšanās. Šī kombinācija izraisa nesaprotamu reakciju cilvēku prātos, kā rezultātā visām potenciālajām darbībām tiek pārvilkts krusts vēl pirms to izdarīšanas. Gāju pa ceļu un mani apšļakstīja garām braucošais trojelbuss, skaidrs, ir taču piektdiena, 13. Aizmirsu mājās telefonu un tāpēc neizlasīju tviteri, atkal tā piektdiena, 13. Nu un tādā pašā garā...

Protams, mēs astrologi vēl pielejam eļļu ugunī, atrodot dažādus izskaidrojumus, kāpēc šī diena ir sliktāka par jebkuru citu dienu. Pēc tam iekrāsojam savu stāstu dramatiskos toņos un vēstures atsaucēs, līdz nekas cits neatliek, kā visu savu neizdarību, muļķību un iedomību norakstīt uz piektdienu, 13.

13 no vēdisko zināšanu puses

Ja paskatāmies uz šiem diviem parametriem - piektdiena un 13 - no vēdisko zināšanu puses, tad nekā izcili negatīva te atrast neizdosies. Piektdiena pati par sevi vispār ir viena no labvēlīgākajām dienām, jo par to

atbild vēdiskā dieviete Lakšmī, ko latviskajā tradīcijā mēs pazīstam kā Laimu.

Lakšmī ir tā kas atbild par cilvēka labklājību - ģimeni, materiālo stāvokli, baudām. Piektdiena ir Šukras jeb Venēras diena. Šukra vēdiskajā tradīcijā tiek raksturots kā lielākais dzīves baudītājs, tas, kurš pārzina šīs pasaules visas nianses un detaļas, zina, kā viss te ir uzbūvēts un darbojas, dzimumnobriedušu sieviešu simbols. Viss labākais, ko vien varam iedomāties ikdienas dzīvē.

Foto: flickr.com/mcgraths

Ar 13 nav tik rožaini

No numeroloģijas viedokļa 1+3 = 4 un tas ir saistīts ar ēnu planētu Rāhu. Rāhu tiek attēlots kā cilvēka galva bez ķermeņa. Tā ir ilūzija. Lai ko viņš teiktu, tam nav pamata. Galva ir, bet ķermeņa nav. Rāhu var iedot cilvēkam neizmērojami vairāk nekā jebkura cita enerģija, bet nedos cilvēkam piepildījumu, gandarījumu, sāta sajūtu. Var teikt, ka Rāhu ir negatīva enerģija, jo nedod piepildījumu. Bet no citas puses ir viņš ir arī pozitīvs, jo vispār kaut ko dod un neizmērojami daudz.

Saliekot kopā piektdienu (Šukra/Venēra) un 13. (Rāhu/ēnu planēta) mēs iegūstam dienu,

kad cilvēks var saņemt neiedomājami daudz baudu, izklaides, prieka, ballīšu, attiecību utt.,

tikai viņam vienmēr būs par maz. Un beigās būs depresija.

Ieteikums šajā sakarā ir ļoti vienkāršs - vajag priecāties, baudīt dzīvi, būt kopā ar sev mīļiem cilvēkiem, ļauties, bet nekam nepieķerties. Dzīvot šodien, šeit un tagad, jo rītdiena vienmēr būs savādāka... ja pienāks. Neizniekojiet nevienu dienu!

Foto: sxc.hu/donzeladef

Protams, katra piektdiena, 13. vai jebkura cita diena ir savādāka. Ir daudz aspektu, kas vienu piektdienu, 13. padarīs par brīnišķīgu dienu, piemēram, precībām un sliktu biznesa darījumiem, izcilu mājas iegādei un absolūti nederīgu veselības uzlabošanai.

Lai varētu novērtēt dienu, vēdiskajā astroloģijā izmanto 5 parametrus

Ja skatāmies uz šo piektdienu, 13.jūniju, tad no 4 no šiem 5 faktoriem ir pozitīvi. Protams, ir jāņem vērā, ka tikko ir beidzies pilns Mēness un tas sāk dilt. Pilnmēness ir viena no labākajām dienām, jo pilnībā atspoguļo cilvēka dabu. Te drīzāk ir jautājums par to, kas ir cilvēkā pašā iekšā. Tas tieši jau arī tiks atspoguļots. Emocijas pārņem cilvēkus, un cilvēki kļūst impulsīvāki. Vēl ņemot vērā, ka mūsdienās vismaz 3/4 cilvēka karmas jeb dzīves notikumu ir tādi, kuri sniedz pieredzi caur ciešanām, pilnmēness izgaismo tās īpašības gan pašos, gan citos, kas izraisa darbības, kuru rezultāts ir ciešanas. Bet pilnmēness beigsies piektdien 7:12 no rīta pēc Rīgas laika. Vēl viens faktors saistībā ar Mēnesi ir tā kustība pa zvaigznājiem.

Līdz piektdienas 10:24 no rīta Mēness atradīsies savā sliktākajā pozīcijā.

Tā ka trakākais šajā piektdienā izskatās rīts. Ieteicams no rīta braukt uzmanīgi vai vispār labāk nogulēt rīta cēlienu. Kā teica viens mans bērnības draugs, kas guļ, tas negrēko. Kaut ne pilnīgi, bet daļa taisnības tajā ir.

Foto: flickr.com/zanastardust

Vēl jau, protams, ir pārējās 8 planētas ar savu ietekmi. Tas pats Budha (kuru mūsu galā pārstāv planēta Merkurs), kurš, lai gan nedaudz apdedzis un ne visai taisnu gaitu, atrodas pie sevis mājās. Kā rezultātā rodas nesapratne komunikācijā un dažādas darbības tiek pārceltas uz vēlāku laiku vai kavējas. Bet beigās tāpat viss būs labi.

Sliktāk ir ar Mangalu jeb Marsu, kurš jau kuro mēnesi nejūtas kā savā ādā. Kā rezultātā pieaug agresija, konflikti, dzirksteles iet pa gaisu un rodas ugunsgrēki. Gan tiešā, gan pārnestā nozīmē.

Vēl nedaudz vairāk kā mēnesi Šanaiščarāja jeb Saturns būs kopā ar Rāhu. Šī savienība, kas ilga pusotru gadu, atnesa mums kārtējo jauno pasaules kārtību, sākot jauno Eiropas pārdalīšanu. Arī citur pasaulē viss kas notika, bet Ukrainas notikumi mums tomēr tuvāk un arī Krievija tomēr ir ļoti nozīmīgs spēlētājs pasaules kontekstā. Tā ka pēc pēc mēneša viss vairāk vai mazāk norims, bet pēdas paliks. Kā saka, nekas nebūs tā kā pirms tam. Gaidīsim nākamo viņu tikšanās reizi atkal pēc 11 gadiem. Bet tas jau būs cits stāsts.

Un nobeigumā. Vai kāds vēl atceras 2012.gada 21.decembri? Un ažiotāžu, kas gadiem bija par šo datumu. Par jaunu paradigmu, pasaules galu, «kvantu lēcienu» un «skeptiņu (ie)rēcienu» utt. Un visas iepriekšējās piektdienas 13. un pilnmēnešus? Nekas traks tad nenotika un nekas traks nenotiks arī tagad.

Trakums ir palikt vienam ar sevi. Kad to vairs nevar izturēt, tad atrod citus, ko vainot,

un tad arī sākas viss tas, ko katrs redz savā dzīvē. Un tad ir vainīga gan piektdiena, gan 13., gan pilnmēness, gan sasodītie astrologi, kas šo vēl piesauca, un visi pārējie.

Priecājamies, jo ir taču piektdiena!

Komentāri (40)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu