Restorānā «Kolonāde. Mūsu stāsti...» Rīgā vēl neredzēta koncepta šampanieša vakars

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Restorāns «Kolonāde. Mūsu stāsti...» sadarbībā ar Šampaņas slaveno šampanieša darītavu de Venoge 22.04.16. rīko jau 2. pasākumu de Venoge CHAMPAGNE SPRING LOUNGE!

Ziedi, dejas, austeres un šampanietis neierobežotā daudzumā, pārvērtīs vienu no skaistākajiem Rīgas restorāniem par romantisku, burbuļojošas de Venoge SPRING LOUNGE ballītes vietu. Svaigas austeres, dažādas zivju un gaļas uzkodas, papildinātas ar starptautiski novērtētajiem de Venoge Rose un de Venoge Blanc De Noirs.

Pasākuma laikā vakara vadītājs Renārs Zeltiņš pārbaudīs viesu zināšanas šampanieša baudīšanas un darīšanas mākslā, attapīgākajiem viesiem dāvinot dažādas balvas, tajā skaitā īpašu pārsteigumu no PORSCHE centrs Rīga.

De Venoge SPRING LOUNGE ir sezonāla pasākumu sērija ar mērķi iepazīstināt interesentus ar šampanieša baudīšanas niansēm. Līdz šim šampanietis ir bijis dzēriens, ko baudīt tikai īpašās svētku reizēs, taču saprecinot ar precīzi piemeklētiem ēdieniem, tas ir lielisks papildinājums ikdienas ēdienreizēm!

Jānis Gailis, restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» šefsomeljē, kā arī viens no Latvijas vīna kultūras pamatlicējiem un uzturētājiem, par šampanieša baudīšanas kultūru saka šādi: «Par spīti valdošajam stereotipam, ka mēs, rīdzinieki un Latvijas iedzīvotāji, nu neesam nekādi vīna un šampanieša pazinēji, šis pasākums parāda, ka esam gan! Cilvēki pie mums māk gan novērtēt kvalitatīvu šampanieti, gan bauda to regulāri. Domāju, ka šis un nākamie mūsu pasākumi parādīs, ka mēs, Rīgā, esam solīti priekšā arī dažai labai vecās Eiropas galvaspilsētai.»

Pasākums tapa sadarbībā ar Alises Kolosovas «Boutique Event Planning», «PORSCHE centrs Rīga» un «S H I S H I Home & Beauty».

Vairāk par pasākumu un pieteikšanos uzzini šeit!

de Venoge Champagne WINTER LOUNGE from Kolonāde Mūsu stāsti on Vimeo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu