Uz ko mēs, sievietes, esam gatavas skaistas kleitas dēļ? Jā, arī stāvēt nekustīgi uz izturību!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Ceturtdien, 9. jūnijā, plkst. 13:00 tirdzniecības centrā Galleria Riga (Dzirnavu ielā 67) norisināsies sacensības Stāvi par modi!, kuru uzvarētājs saņems aktuālos vasaras tērpus un aksesuārus par brīvu. Viss, kas jādara, – jāpierāda sava apņēmība un vēlme šos tērpus iegūt savā īpašumā, pēc iespējas ilgāk attēlojot izvēlētā manekena pozu. Manekenus atbilstoši sezonas vadošajām modes tendencēm ietērps pazīstamā tērpu dizainere Dace Krieviņa-Bahmane.

Sacensības Stāvi par modi! norisināsies tirdzniecības centra Galleria Riga pirmajā stāvā, kur tiks izvietoti pieci manekeni. Pie katra manekena izturībā varēs sacensties pieci modes cienītāji. Sacensību žūrija vērtēs visus 25 sacensību dalībniekus, kuri visilgāk un visprecīzāk attēlos kāroto manekenu pozu. Sacensību uzvarētājs izvēlētā manekena ietērpu - drēbes, apavus, brilles, somu un citus aksesuārus - sev nepieciešamajos izmēros saņems par brīvu.

«Lai arī kādas atlaides veikali piedāvātu, lielai daļai Latvijas iedzīvotāju varētu būt pagrūti visu kāroto iegādāties vienā reizē – jaunu apģērbu, apavus un vēl atbilstošus aksesuārus. Lai šajā vasarā iesoļotu ar augsti paceltu galvu, sniegsim iespēju saņemt jaunu tērpu ar visiem aksesuāriem par brīvu,» stāsta tirdzniecības centra Galleria Riga pārstāve Dace Kokina.

«Visus manekenus ietērpsim šīs vasaras aktualitātēs, tā ka būs iespējams arī nošpikot kādas idejas savai garderobei. Sacensību uzdevums nav no grūtākajiem, tomēr iepazīties ar sacensību noteikumiem un pieteikties aicinām savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots. Gaidīsim gan jauniešus, gan pieaugušos, arī par kungiem būs padomāts,» tā pirms sacensību norises stāsta tirdzniecības centra pārstāve.

Sacensības būs tikai vienas no lielo atlaižu laika jeb Cenutrīces aktivitātēm, kurās varēs piedalīties ikviens interesents. Papildus modes cienītāju sacensībām visas četras Cenutrīces dienas (no 9. līdz 12. jūnijam) norisināsies arī momentloterija, kurā katru dienu varēs laimēt vairākas dāvanu kartes nomnieku veikalos un arī četrus Ērenpreiss velosipēdus. Gaisotne šajās dienās tirdzniecības centrā mainīsies līdz nepazīšanai – dažādas aktivitātes mīsies ar mūziķu priekšnesumiem, konkursiem un citiem sarūpētajiem pārsteigumiem.

Tirdzniecības centrs Galleria Riga ir jaunākais tirdzniecības centrs Rīgā, kas Tērbatas ielas kvartālā tika atklāts 2010. gadā. Kopš atklāšanas savas unikālās nomnieku daudzveidības dēļ tas ir ieguvis popularitāti gan vietējo iedzīvotāju, gan uzņēmēju, biroju darbinieku un arī tūristu vidū. Ar vairāk nekā 24 000 kvadrātmetru kopējo platību tirdzniecības centrs piedāvā lielāko jumta terases restorānu klāstu Baltijā, ļaujot aplūkot galvaspilsētu no 8. stāva.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu