Baltijas dizaineru tirdziņš «diz.aina tirgus»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Sestdien, 15.oktobrī, plkst. 11.00 - plkst. 16.00 VEF teritorijā notiks kārtējais Baltijas dizaineru tirdziņš - diz.aina tirgus. Šoreiz tirdziņš kopā pulcē vairāk nekā 70 dizainerus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Tirdziņā varēsiet iepazīties un iegādāties pašmāju un kaimiņvalstu dizaina tendences - modīgu un rudens un ziemas apģērbu, krāšņus un oriģinālus aksesuārus, keramikas traukus, ērtus apavus, krāšņumlietas vīriem un bērniem, kā arī oriģinālus mākslas produktus.

Diz.aina tirgus ir veidots kā platforma, kurā pašmāju un Baltijas dizaineri prezentē savu produktu par draudzīgākām cenām, kā arī apmeklētāji var iepazīties ar jaunumiem Baltijas dizainā. Dizaineri ir sadalīti vairākās kategorijās: mode, aksesuāri un rotas, dizains bērniem, kā arī produktu un interjera dizains, un īpašs jaunums šajā sezonā ir papīra dizains. Tirdziņā dalību pieteikuši vairāk nekā 70 zīmoli no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Tirdziņā varēsiet iegādāties jaunākās kolekcijas no sevi pieteikušiem un jaunajiem Baltijas modes dizaineriem, kā modes zīmoli: «Ulmann», «Moshmosh» un igauņu zīmols «Mitho», kā arī aksesuārus sev un mājai no «Šmita lampas», «VERBA», un par īpašu pārsteigumu ir parūpējies jaunais pašmāju iemīļotā mūziķa zīmols «IGO. Akcents personībai», tāpat nav aizmirsts arī par pašiem mazākajiem. Ar dizaineru sarakstu var iepazīties tirdziņa facebook lapā.

Par rudens un ziemas tirdziņu sezonas mājvietu ir izvēlēts leģendārais VEF kvartāls, Ūnijas iela 4, k7 (lūdzam iebraukt no Brīvības ielas puses, ēka atrodas blakus «Crossfit factory» un «Godvill», kas vēsturiski ir veidojies kā vieta, kurā ir radušies daži leģendāri pašmāju dizaini - radioaparāti «VEF Akords», «Tūrists» un «Spīdola», kā arī telefoni un citas inovatīvākās elektropreces Padomju Savienībā. Tirdziņa norises telpas sevī vēl tur vecos VEF stāstus, jo ir viena no retajām vietām VEF teritorijā, kurā nav veikts remonts. Nākamais diz.aina tirgus notiks 12.novembrī, un īpašais gada noslēguma tirdziņš trīs dienu garumā no 15. līdz 17. decembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu