Kāds gaidāms Ugunīgā Gaiļa gads?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Depositphotos

Un tā, mēģināsim detalizēti tikt skaidrībā, ko mums nesīs 2017.gads. Pēc Austrumu zodiakālās sistēmas par 2017.gada simbolu kļūs gailis ar uguns elementa akcentu, kas piešķir gadam sarkano krāsu. Šajā gadījumā epitets «sarkans» ir sinonīms epitetam «ugunīgs», kas radīs īpašu šā gada noskaņu. Kādas īpašības šajā gadā būs dominējošas? Dusmas, agresija, kareivīgums un vienlaicīgi vēlme izcelties, egoisms, valdonīgums, aktivitāte, dinamika. Gads nesīs daudz pozitīvu brīžu un neparastu situāciju, un vinnētājs būs tas, kurš ir pieradis nevis prātot, bet rīkoties.

Austrumu tradīcijā gailis ir neparasti daudzveidīgs tēls. Viņā ir apvienotas izteikti dažādas īpašības, kā acīmredzama impulsivitāte, emocionālā nestabilitāte, tendence uzliesmot, viltība, kopumā ambiciozas rakstura iezīmes un vienlaicīgi veiksmīgums, atbildība, dāsnums, pašaizliedzība, akurātums. Gaiļa gadā dzimušie sevī šīs visas īpašības apvieno, bet, tā kā 2017.gads ir ugunīgais gailis, tad īpaši tiek pastiprināta kosmiskā taisnīguma tēma. Kā saka Ķīnā, Ugunīgā Gaiļa gadā katrs saņem pēc nopelniem. Tikai neaizmirsīsim, ka ķīniešu gada cikls neatbilst eiropiešu pieņemtajam gada sākumam. Viņi dzīvo pēc Mēness kalendāra, tāpēc 2017.gadā Gaiļa gads sākas 28.janvārī un beidzas 2018.gada 15.februārī.

Profesionālā sfērā – 2017.gads neticami veiksmīgs pašrealizācijai, darba vietas maiņai, kvalifikācijas paaugstināšanai, jaunu virsotņu iekarošanai.

Daudzu zodiaka zīmju pārstāvji vienkārši vēlēsies mainīt savu darbības sfēru.

Biznesmeņiem šis gads būs īpaši veiksmīgs. Daudzi vēlēsies sākt savu biznesu, notiks esošo biznesu neticami ātra izaugsme un paplašināšanās. Īpaši aktīva būs gada pirmā puse, otrā puse jau būs mierīgāka un daudzi vēlēsies «gulēt uz lauriem», ko nedrīkst darīt nekādā gadījumā, jo darījumu sfērā tieši gada otrajai pusei būs īpaša nozīme.

Finanses – pret naudu būs jāizturas ļoti nopietni. Gailis mīl riskēt, tāpēc kritiski izsveriet savas iespējas. Gada sākumā labāk neveikt nopietnus darījumus un finanšu operācijas, jo tie var beigties ar neveiksmi. Nevajadzētu arī iekulties parādos un aizdot lielas naudas summas.

Veselība – īpaši liela uzmanība būs jāveltī elpceļu saslimšanām, tāpēc jārūpējas par savu imūnsistēmu. Var pieaugt vīrusinfekcijas un pastiprināsies gripas epidēmijas uzliesmojumi. Pieaugs onkoloģisko saslimšanu skaits.

Gada beigās pieaugs traumatisms.

Personīgā dzīve – nevajadzētu iesaistīties attiecību intrigās, tas ne pie kā laba nenovedīs, bet tikai sabojās attiecības ar tuvajiem cilvēkiem.

2017.gada horoskops runā par to, ka pilnīgi visām zodiaka zīmēm ir jāpārstāj būt slinkām, jāatsakās no īpašībām un kompleksiem, kuri traucē attīstībai. Būtiskākais, bet arī nozīmīgākais periods būs gada sākums, kurš solās būt visai sarežģīts. Katra dzīvā var notikt pietiekami lielas izmaiņas, kuras nedrīkst baidīties pieņemt.

Kopumā 2017.gads būs veiksmīgs biznesmeņiem, sportistiem, militāro profesiju pārstāvjiem – cilvēkiem, kuri pieraduši aktīvi darboties. Uzņēmība, darba mīlestība, dāsnums un godīgums – galvenās pozitīvās īpašības šajā gadā. Fanātisms, egocentrisms un rupjība – vājības, no kurām nāksies atbrīvoties.

Sasummējot ciparus 2 + 0 + 1 + 7 = 10 = 1 + 0 = 1, reducējot līdz pēdējam ciparam, iegūstam 1, kas nes aktivitātes, pašizpausmes, virzības un dinamikas enerģiju.

Ja mēs gribētu raksturot gada psiholoģisko portretu, varam izmantot ciparu 10, kas atbilst Taro arkānam 10, kas saucas Veiksmes rats vai Fortūna, kura vienmēr griežas un apzīmē personīgo karmu, likteni, aicinājumu. Katram cilvēkam ir jāatrod sava veiksme, jāseko savam personīgajam liktenim. Liktenis rādīs, kurā virzienā ir jādodas, vajadzēs atpazīt likteņa rādītās zīmes. Lai cilvēks varētu tās atpazīt, ir jāieklausās iekšējā balsī. Ja iesim vajadzīgā virzienā, mums veiksies, visi ceļi pavērsies, ja ne, tad zaudēsim savu laiku un naudu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu