Horoskopa zīmes ar visriebīgāko raksturu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Nav jau tā, ka kāds no mums būtu ideāls. Nepievilcīgas rakstura īpašības ir katram no mums. Kaut jūs noteikti piekritīsiet, ka dažiem cilvēkiem šādu nepatīkamu īpašību ir vairāk nekā citiem. Ir grūti noteikt, kurai horoskopa zīmei ir visriebīgākais raksturs, jo tas, kas vienam liekas ļaunākais murgs, kādam citam var šķist īsta debesu dāvana. Tomēr var izšķirt tādas horoskopa zīmes, kurām piemīt vairāk nepatīkamu rakstura īpašību, un tādas, kurām šādu īpašību ir mazāk.

Ar vissarežģītāko raksturu neapšaubāmi ir apveltīti Auni, Skorpioni, Jaunavas un Mežāži. Šie ir nepiekāpīgi cilvēki, ar kuriem reizēm ir pat ļoti sarežģīti sadzīvot. Tā tas ir jau ikdienas sadzīves līmenī, turklāt ir jāatceras arī tas, ka jebkura no šīm zīmēm var būt jūsu oponents, konkurents vai pat ienaidnieks.
Gan jūs, gan jūsu kopējais mērķis var ciest no Skorpionu smagā rakstura, Aunu temperamenta uzliesmojumiem, Mežāžu pesimisma vai Jaunavu piekasības. Tomēr no otras puses tās pašas īpašības var kļūt par jūsu panākumu ķīlu – Skorpions vienmēr pratīs aizstāvēt savu viedokli, bet Jaunava nekad nenokavēs svarīgu tikšanos. Tāpēc, pirms izlemjat, vēlaties vai nevēlaties ar kādu no šiem cilvēkiem sadarboties, apsveriet ne tikai šīs sadarbības mīnusus, bet arī to, ko jūs varētu no šīs sadarbības iegūt.

Zivju, Vēžu un Svaru raksturs jau ir ievērojami maigāks. Kaut arī noteikti atradīsies kāds, kas to uzskatīs par trūkumu. Šīs horoskopa zīmes varētu nepatikt tādiem cilvēkiem, kuri vēlētos, lai tiem blakus ir kāds spēcīga rakstura cilvēks, kurš spēj ātri pieņemt lēmumus.
Tomēr patiesībā ir tā, ka attiecībās ar šiem cilvēkiem vienkārši ir jāatrod pareizā pieeja. Un tie īstajā brīdī jānovirza pareizajā virzienā. Turklāt reizēm vairāk labuma būs no vairākkārtīgas(kaut arī jūtami ilgākas) lēmuma apsvēršanas nekā no pārsteidzīgas, kaut izlēmīgākas rīcības.

Dvīņi, Ūdensvīri un Strēlnieki ir apveltīti ar vieglu raksturu. Karote darvas medus mucā varētu būt to mainīgums. Tie viegli var atteikties no saviem vārdiem (īpaši tas attiecas uz Dvīņiem), mainīt viedokli vai censties izvairīties no atbildīga lēmuma pieņemšanas. Un tas viss var atsvērt citas šo zīmju labās īpašības. Tā ka vieglumam saziņā var būt arī savas ēnas puses.

Runājot par Lauvu un Vērsi, eksistē viedoklis, ka šo zīmju negatīvās puses ir viegli paredzamas. Kopumā šīs ir visai pozitīvas zīmes, kurām arī ir savas vājās rakstura īpašības. Vērši ir lieli materiālisti, kuriem pirmajā vietā vienmēr būs nauda, komforts un dāvanu vērtība. Un kādam romantiskākam cilvēkam ar Vērsi varētu būt grūti.
Bet Lauvas ir neapšaubāmi patmīlības čempioni. Tomēr šīm zīmēm ir arī plusi – tie ir uzticīgi cilvēki, kuri dāvā mīlestību tiem tuviem un dārgiem cilvēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu