Kā izskatās pieaugušo pidžamu ballīte? Tīri seksīgi....

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

21. gadsimtā būt sievietei ir viens no lielākajiem izaicinājumiem, jo sabiedrība gaida no sievietes gan izcilu karjeru, gan to, ka viņa būs nevainojama mamma un rūpēsies par māju un bērniem, perfekta sieva savam vīram, laba draudzene, turklāt skaista un sportiska. Šo visu jau uztver kā normu, un bieži vien tiek aizmirsts, ka sieviete ir arī maiga un jutekliska būtne, kas pelnījusi rūpes, maigumu un lutināšanu.

Februāris ir mīlestības laiks ne tikai pāriem, bet ikvienam. Daudzi teiks, ka mīlestībai nevajag noteiktus datumus, un tā arī ir, bet ikdienas steigā viss kļūst pašsaprotams un aizmirstas pat lielās un svarīgās lietas. Iepriecināt, parūpēties un likt justies īpaši reizi pa reizei vajag ikvienam – pārim, draudzenei, mammai. Tieši šāds ir kampaņas Love the Now mērķis – izbaudīt mirkli.

Mīlestības mēnesī Embassy of Champagne Latvia organizēja Sievišķo nakts tērpu ballīti sešām veiksmīgām, stiprām un iedvesmojošām dāmām: zīmola Amoralle radītājai Inesei Ozolai, Latvijas slavenību frizierei Diānai Payton, modes blogerei Alinai Kellerei, zīmola Dace Bahmann radītājai Dacei Krieviņai-Bahmanei, TV sejai un žurnālistei Leldei Lietavietei un modelei, modes blogerei Agnijai Grigulei. Viņas kā supersievietes ir paraugs tam, ka iespējams apvienot teju visu, tajā pašā laikā neaizmirst sevi.

Šis bija laiks, kad ne tikai varēja ļauties bezrūpīgai pēcpusdienai, lieliskai kompānijai un dzirkstošām emocijām, tā bija lieliska iespēja justies īpašai un aprūpētai, kas ikdienas virpulī neizdodas bieži. Sejas atplauka, acis mirdzēja, un meitenes kļuva valdzinoši bezrūpīgas, atklājot pasaulei savu maigo un juteklisko pusi.

Gints Sniedze atgādina, ka mūsdienu sievietes ir lepnas, pašpietiekamas un veiksmīgas, bet aiz tā visa slēpjas jūtīgas būtnes, par kuru smaidu ir jārūpējas vīriešiem. Vai tie ir dzirkstošie laimes burbulīši šampanieša izskatā vai valdzinoši mežģīņu virknējumi nakts tērpu vilinājumā, vai maģisks vakars restorānā sveču gaismā – tas viss liks atplaukt sievietes maigajai dabai un nebeidzamajai mīlestībai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu