Dzirkstelei Baibai Sipeniecei - 47!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien dzimšanas dienu svin pašmāju TV šovu un radio raidījuma vadītāja, dzīvespriecīgā Baiba Sipeniece-Gavare!

Baibai šogad aprit 47 gadi, un šis vecums viņai liek tikai starot un mīlēt dzīvi ar prieku. Baiba Sipeniece-Gavare dzimusi 1970. gada 21. februārī Jaunpilī. Mācījusies Jaunpils vidusskolā un Valmieras Viestura vidusskolā.

Piedalījusies dažādos TV projektos un filmās. B. Sipeniece-Gavare ir filmējusies vairākos humora šovos, tai skaitā «Lielais Brīnumzemes šovs», «Ādamsoni». 2005. gadā atveidojusi vienu no galvenajām lomām filmā «Es mīlu jūsu meitu».

Tāpat vadījusi vairākus TV raidījumus, tostarp TV3 šovus «Dziesmu duelis», «Dullais desmitnieks», «Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņa», «Dejo nost», «Saimnieks meklē sievu» un «Sanāciet, sadziediet!». Vēl B. Sipeniece-Gavare vada vairākus radio raidījumus, piemēram, Star FM raidījumu «Zoopasta».

Vairākkārt ir vadījusi (parasti kopā ar Valteru Krauzi) Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu.

Precējusies ar uzņēmēju Gati Gavaru, ir divas meitas.

Radio personība Baiba Sipeniece par savām iecienītākajām fiziskajām aktivitātēm sauc riteņbraukšanu un nūjošanu gar jūras krastu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu