Kā attīrīt mājokļa enerģētiku?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Gadās, ka mājoklī rodas strīdi bez īpaša iemesla, reizēm tie mēdz novest līdz pamatīgai attiecību krīzei. Strīdu pamatā ir mājoklī uzkrājusies negatīvā enerģija. Noskaidro, kā aizsargāt savu mājokli un ģimeni no skauģiem un neveiksmēm.

Citu cilvēku skaudība var kļūt par nopietnu šķērsli jūsu ģimenes harmoniskām attiecībām. Reizēm ir ļoti grūti noteikt, ka cilvēks ienāk jūsu mājoklī ar negatīvu enerģiju. Īpaši sarežģīti izvairīties no negatīvas enerģijas, kura nāk no tuviem cilvēkiem, kas apciemo jūsu mājokli bieži. Ja negatīvās enerģijas daudzums mājoklī tiek nepārtraukti papildināts, ar to kļūst grūti cīnīties.

Mājokļa attīrīšanu no negatīvās enerģijas ir jāveic regulāri. Tīrīšanas procesā būs nepieciešams svētais ūdens, baznīcas svece un zāļu maisījums (vībotne, melisa un izkaltētas rožlapiņas). Ieteicams mājokļa tīrīšanu veikt katra mēneša 19. dienā.

Sākumā jāveic telpu uzkopšana un atbrīvošana no liekām mantām. Ja mājoklī ir saplēstas lietas, tās ir jāsalabo vai jāizmet.
Svēto ūdeni sajauc ar parasto ūdeni. Apejot mājokli pulksteņrādītāja virzienā, sākot no ieejas sliekšņa, apšļaksti istabu stūrus ar svēto ūdeni.

Aizdedz baznīcas sveci un apstaigā mājokļa telpas, sākot no ieejas sliekšņa, pulksteņrādītāja virzienā, uzkavējoties pie katra telpas stūra. Vietās, kur svece sāks sprakšķēt, intensīvāk tecēt un kūpēt, ir sakrājusies negatīvā enerģija. Ieber trauciņā sāli un ievieto tajā sveci, lai tā izdeg līdz galam. Sveces izdedzi un sāli ietin lakatiņā un atstāj mājoklī uz 3 dienām.

Vietas, kurās pamanīji uzkrājušos negatīvo enerģiju, ir papildus jāattīra. Vienādās proporcijās saberz vībotni, melisu un rožlapiņas. Vietās, kur svece tecēja, sprakšķēja un dūmoja, izber pa nelielai maisījuma šķipsnai. Pēc 3 dienām viss jāsavāc un jāieliek lakatiņā ar sveces izdedzi un sāli. Šis sainis ir jāizmet kādā krustojumā pēc iespējas tālāk no mājokļa.

Īpaša uzmanība ir jāpievērš spoguļiem. Ja jūti, ka mājoklī viesojies cilvēks ar negatīvu, skaudīgu un destruktīvu enerģiju, ir nepieciešams steidzami rīkoties. Spoguļi ļoti ātri uzkrāj negatīvo enerģiju. Tāpēc pēc nevēlama cilvēka viesošanās jūsu mājoklī vajadzētu notīrīt visus spoguļus ar svēto ūdeni.

Ja attiecībās bieži rodas konflikti, ir vērts pievērst lielāku uzmanību telpu harmonizēšanai. Attiecību uzlabošanai ieteicams izmantot pāra priekšmetus. Pie gultas novieto divas vāzes ar platu apakšu un šauru kakliņu - tas palīdzēs uzlabot līdzsvaru attiecībās. Divi vienādi apaļi trauki virtuvē palīdzēs mazināt sadzīviskus strīdus. Bambusa zariņi uz palodzēm dažādās istabās palīdzēs mazināt negatīvo enerģiju, atvairīs apkārtējo skaudību.

Nekautrējies ierobežot tādu cilvēku viesošanos mājoklī, kuru enerģija ir pilna ar negatīvismu. Ja tomēr nav iespējams izvairīties no šādu cilvēku viesošanās mājoklī, regulāri veic enerģētisko attīrīšanu. Tas palīdzēs uzlabot dzīvi - mazināsies strīdi, uzlabosies darba lietas, ģimenē valdīs harmonija un miers.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu