Coccodrillo - draudzīgo bērnu apģērbu jaunā kolekcija ir klāt!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Coccodrillo bērnu apģērbu zīmols Latvijā parādījās līdz ar Cipollino veikalu ienākšanu tirgū, un nu jau aprit vairāk kā 15 gadi, kopš vecāki visā Latvijā ir iepazinuši šos kvalitatīvos apģērbus, kas izceļas ar savu praktiskumu un dizainu.

Šobrīd Latvijā Coccodrillo bērnu apģērbi ir pieejami vairākās tirdzniecības vietās, kā veikalos KidzOne, Baby City Toy City un Cipollino. Coccodrillo apģērbi ir nopērkami arī pasaulē, kā Portugālē, Brazīlijā, Krievijā, Bulgārijā, Ķīnā, Čehijā un citur!

Izstrādājot apģērbu kolekcijas, zīmols Coccodrillo uzsver, ka apģērbu jaunākās modes tendences ir svarīgas, bet tām nav tik liela nozīme kā pieaugušo modē, tāpēc galvenā uzmanība tiek pievērsta bērnu drošībai un ērtumam, protams, neaizmirstot par modīgām detaļām. Un tomēr, pats svarīgākais, lai bērnam šajā apģērbā būtu patīkami kustēties un viņš to vēlētos nēsāt.

Interesants fakts – izstrādājot apģērbu kolekcijas, Coccodrillo iesaita pašus bērnus, vaicājot viņu idejas, domas, tēmas un zīmējumus, kas tālāk noder veidojot kolekcijas. Līdz ar to šie apģērbi tiek izveidoti pēc pašu bērnu rekomendācijām.

Foto: publicitātes

Coccodrillo apģērbi piedāvā plaša klāsta apģērbus bērniem, sākot no zīdaiņa vecuma, līdz pat izmēram 1.58 m. Apģērbu klāstā ietilpst bodiji, krekliņi, modīgi legingi, džinsa apģērbi, kleitas, sarafāni un svārki meitenēm, džemperi, bikses un krekli zēniem, kā arī vējjakas un kombinezoni, un arī apavi.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Coccodrillo apģērbus meklē veikalos:

Brīvības iela 372, t/p «Alfa»

Lielirbes iela 29, t/c «Spice»

Ieriķu iela 3, t/c «Domina Shopping»

Mūkusalas iela 71, mic «Rīga Plaza»

Liepāja, Lielā iela 13, t/c «Kurzeme»

Daugavpils, Rīgas iela 9, t/c «Solo»

Foto: publicitātes

Stacijas laukums 2, t/c «Origo»

Jelgava, Rīgas iela 11a, t/c «Valdeka»

Jelgava, Driksas iela 4, t/c «Pilsētas pasāža»

Mazā Rencēnu iela 1, i/c «Galerija Azur»

Kurzemes prospekts 3, Imanta

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu