Neļauj «slikto matu dienai» sabojāt sev noskaņojumu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kura no mums gan vismaz reizēm nesapņo par burvīgām, gaisīgām lokām? Dažas laimīgās ir apveltītas ar tādām no dabas, bet ko iesākt pārējām? Lai izveidotu perfektas lokas, ir ierasts doties uz skaistuma saloniem. Protams, var mēģināt iegūt skaistas lokas arī mājas apstākļos, tomēr man tas parasti saistās ar laikietilpīgu un nogurdinošu procesu, kura laikā jāsatraucas par to, lai neapdedzinātu pirkstus ar matu taisnotāju vai lokšķērēm, lai pārāk ilgi nekarsētu un nesabojātu matus.

Vienlaikus jāpiedomā pie tā, lai veidojamās lokas būtu kaut cik līdzīgas savā starpā un kopā veidotu acij tīkamu frizūru… Reizēm loku veidošanas process ir tik apgrūtinošs, ka pēc tam vairs īsti negribas iet uz plānoto vakara pasākumu. Bet nepaklausīgāku matu īpašnieces noteikti atpazīs sevi situācijā, kad, veidojot lokas, pamani, ka iepriekš veidotās cirtas jau ir zaudējušas savu sākotnējo pievilcību…

Nav brīnums, ka reizēm vēlamies atmest loku veidošanai ar roku un atstāt šo matu sakārtojumu profesionāļu ziņā vien īpašākiem un zīmīgākiem dzīves gadījumiem.

Tomēr par laimi tehnoloģijas nestāv uz vietas. Mūsdienās ir pieejams jauns, ērts un parocīgs rīks perfektu loku izveidošanai mājas apstākļos. Netici? Bet tā ir – Philips ProCare lokveidis tiešām spēj paveikt salona darbu mājas apstākļos!

Kā darbojas Philips ProCare lokveidis?

Philips ProCare lokveidis darbojas automātiski. Tev tikai jāizvēlas sev vēlamais loku veidošanas režīms, jāievieto matu šķipsna lokveidī, jānospiež poga un perfekta loka būs gatava! Lokveiža rokturis ir veidots tā, lai Tu varētu ērti veidot lokas arī aizmugurē, turklāt 2 metrus garais pagriežamais vads ļaus Tev kustības brīvību, veidojot savu perfekto matu sakārtojumu. Pēc loku veidošanas vairs nejutīsies nogurusi un atdevusi visus savus spēkus matu sakārtojumam. Arī par apdedzinātiem pirkstiem beidzot var aizmirst, jo lokveiža sildelements atrodas tā iekšpusē, tādējādi ir drošs pret apdedzināšanos.

Foto: publicitātes

Izvēlēsies lokas savas garastāvoklim

Ir dienas, kad vēlamies princešu lokas, kas visas skaisti savijušās vienā virzienā, tomēr ir arī dienas, kad gribam redzēt rotaļīgāku matu sakārtojumu ar pamīšus veidotām lokām. Bet reizēm vēlamies matiem piešķirt gaisīgāku un vaļīgāku loku akcentu, veidojot vijīgas šķipsnas. Tas viss ir iespējams ar Philips ProCare lokveidi – tam ir 3 loku režīmi, kas ļauj tās veidot uz labo vai kreiso pusi, vai pamīšus – dabiskākam efektam. Tāpat lokveidis piedāvā 3 taimera un 3 temperatūras iestatījumus – attiecīgi, jo ilgāku laiku un augstāku temperatūru izmantosi, jo stingrākas lokas iegūsi. Lokveiža cilindra titāna keramiskais pārklājums apvieno izcilu siltuma vadītspēju ar gludu virsmu. Tas ļauj izveidot patiesi perfektas lokas.

Skaistas lokas – vienmēr modē

Lokas ir kaut kas ļoti individuāls. Pat veidotas vienādā veidā, uz katriem matiem tās izskatīsies nedaudz citādāk, ar savu raksturu. Dažām mati būs pakļāvīgi un veidos stingras, izteiktas lokas, bet dažiem matu tipiem labāk piestāvēs gaisīgi viļņota faktūra. Lai vai kādas lokas būtu Tavas favorītes, tās vairs nav domātas vien īpašiem pasākumiem, bet gan jebkurai dienai, kad vēlies tās veidot. Vēsture pierāda – skaistas lokas vienmēr ir bijušas modē. Pat tad, kad modē ienāca perfekti taisno matu kults, vēlme pēc lokām nekur nepazuda, tā vienmēr spējusi sadzīvot ar jebkuru citu matu sakārtojumu modes tendencēm. Turklāt lokas ir individualitātes pazīme – tās Tev ļauj atklāt savu raksturu vai tā brīža noskaņojumu. Caur savu vizuālo tēlu Tu izpaud sevi, un matu sakārtojums – tā ir viena no visbūtiskākajām Tava ārējā tēla sastāvdaļām. Neļauj «slikto matu dienai» sabojāt Tev noskaņojumu vai, vēl jo vairāk – kādu svarīgu Tavas dzīves pasākumu. Ļaujies eksperimentiem un atklāj sevi jaunos un skaistos matu sakārtojumos!

Philips ProCare

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu