Dīvaini vienkārši risinājumi, kā vienam otru nepazaudēt

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

No laika gala cilvēkus nodarbina jautājums: kā ilgāk palikt laimīgiem pārī? Šie 10 vienkāršie psihologa padomi palīdzēs jums saglabāt attiecības.

1. Sadoties rokās

Šo faktu cilvēki nenovērtē, taču sadoties rokās ir ļoti svarīgi. Tas ir arī zinātniski pierādīts. Kad jūs pēdējo reizi ar savu mīļoto gājāt rokās sadevušies?

2. Vienlaicīgi doties gulēt

Pašā attiecību sākumā jūs nevarējāt sagaidīt vakaru, kad kopā varēsiet doties pie miera. Dodieties pie miera reizē, pat tad, ja kāds no jums nevar uzreiz aizmigt. Būt blakus pirms miega ir ļoti svarīgi.

3. Kopīgas aizraušanās

Pēc neilga laika attiecībās bieži iestājas rutīna un vienveidība, tad lielu lomu nospēlē mūsu kopīgās aizraušanās. Kopā vienmēr ir interesantāk! Taču ir svarīgas arī katra individuālās aizraušanās un hobiji – tās dara katru no mums interesantu.

4. Lepoties ar savām attiecībām

Laimīgi pāri nekaunas izrādīt savas jūtas citu cilvēku klātbūtnē. Ne jau tāpēc, lai «pazīmētos», bet tāpēc, ka tā vienkārši jūtas.

5. Uzticēšanās un piedošana

Nav attiecību bez konfliktiem un strīdiem. Taču pret otru cilvēku vajadzētu izturēties ar sapratni. Tikai uzticoties un piedodot vari būt attiecībās laimīgs.

6. Apskauties

Varbūt tas šķiet lieki, taču stabilām partnerattiecībām ir ļoti svarīgi satiekoties ikreiz apskauties. Mūsu smadzenes tā iekārtotas, ka apskaujoties to darbība līdzsvarojas un tādā veidā mēs nostiprinam saikni ar otru cilvēku.

7. «Es tevi mīlu!»

Droši vien daudzi no mums attiecību sākumā ir izjutuši nelielas šaubas - teikt šos trīs vārdus vai neteikt. Taču, kad jums ir attiecības, tie nekad nebūs lieki. Ja teiksiet tos no rīta, diena būs enerģijas pilna.

8. «Ar labu nakti!»

Sakot «ar labu nakti» dienas beigās, tu parādīsi, cik svarīgas tev ir attiecības ar šo cilvēku, neskatoties uz to, kas noticis dienas garumā.

9. Vienmēr stāsti, kas noticis tavā dienā

Laimīgie pāri daudzas reizes dienā viens otram piezvana un stāsta par to, kā klājas. Tā laicīgi var novērst konfliktus dienas beigās, jo partneris ir informēts.

10. Pievērs uzmanību tikai pozitīvajām partnera īpašībām

Ja pastāvīgi meklē savā partnerī nepilnības, tu tās noteikti atradīsi. Ja meklē tikai labo, tad redzēsi tikai labo. Vienmēr taču ir izvēles iespēja. Būt laimīgam arī ir lēmums!

Pirmajā mirklī šie padomi šķiet ļoti vienkārši. No otras puses – cilvēks attiecībās ir laimīgs tikai tad, ja jūt, ka viņu mīl. Būtu mazāk problēmu un pasaule būtu skaistāka, ja cilvēki tos ievērotu.
Ja tev tas šķiet svarīgi, padalies tajā ar cilvēkiem, kuriem tu vēli labu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu